Victoria și David Beckham, cadou de nuntă impresionant pentru Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 aprilie 2022, 11:50

Victoria și David Beckham le-au făcut un cadou de nuntă de aproximativ 600.000 de euro fiului lor Brooklyn Beckham și soției sale, Nicola Peltz.

Victoria și David Beckham au cumpărat pentru tinerii căsătoriți Brooklyn Beckham și Nicola Peltz un automobil Jaguar de epocă în valoare de 500.000 de lire sterline. Modelul XK140 cu două locuri, de culoare albastru deschis, a fost unul personalizat. Mașina a fost modernizată și are motor electric.

Creând acest Jaguar XK140 frumos şi electrificat, suntem onoraţi să facem o legătură între viaţa profesională a lui David Beckham, unde este un investitor în Lunaz şi viaţa de familie. Această maşină remarcabilă este cadoul perfect pentru fiul său Brooklyn şi nora lui, Nicola, în ziua nunţii lor. Din toate punctele de vedere, această maşină clasică electrică extraordinară de la Lunaz simbolizează un viitor strălucit şi pozitiv, a declarat David Lorenz, fondator şi CEO Lunaz, companie din Marea Britanie unde fostul jucător de fotbal David Beckham este investitor, potrivit Adevărul.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Ce scria pe tricoul pe care Elena Udrea îl purta atunci când a fost prinsă de poliție în Bulgaria și cât costă piesa vestimentară

Rusoaicele își taie gențile Chanel de mii de euro. Care este motivul

Brooklyn Beckham s-a căsătorit cu Nicola Peltz. Primele imagini cu rochia de mireasă

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David şi Victoria Beckham, s-a căsătorit, sâmbătă, 9 aprilie, cu actriţa Nicola Peltz, într-o ceremonie fastuoasă la Palm Beach, care l-a costat pe tatăl miresei, miliardarului Nelson Peltz, peste trei milioane de dolari.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter