Unica Fashion Week, Ziua 4: Carmen Negoiţă îţi recomandă ţinuta de nuntă

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Pentru ziua numărul 4, Carmen Negoiţă ne propune ţinuta de nuntă.
Obişnuite cu rochiile de seară, lungi, din dantelă, de un rafinament şi o eleganţă nemaîntâlnită, iată că de data aceasta Carmen Negoiţă ne demonstrează că putem fi elegante îmbrăcate într-o rochie aparent simplă, dar care este scoasă din anonimat de câteva elemente despre care ne povesteşte chiar bloggerul de modă.

„Pentru astăzi propun ţinuta de nuntă. M-am gândit să aleg o rochie aparent simplă, care are o serie de detalii ce o transformă într-o piesă extrem de preţioasă. Tocmai de aceea am ales să nu pun bijuterii, pentru că atenţia trebuie să cadă exclusiv pe rochie, ea trebuie să fie piesa de rezistenţă. Ţinuta este completată de o pereche de pantofi într-o culoare mai tare şi de un plic din aceeaşi gamă”.

Rochia de nunta recomandată de Carmen Negoiţă

Rochia plină în partea din faţă se transformă într-o piesă vestimentară extrem de sexy, la spate, datorită decupajului adânc. „Este un croi potrivit mai ales pentru doamnele cărora le place dansul. Această rochie le va asigura confortul de care au nevoie şi, în acelaşi timp, le va ajuta să beneficieze de atenţia tuturor celor prezenţi datorită elementului surpriză din spate”, explică Carmen Negoiţă.

Binecunoscută pentru ţinutele inspirate alese de fiecare dată, Carmen Negoiţă beneficiază aproape întotdeauna de cronici bune la capitolul alegeri vestimentare. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi acum câteva săptămâni când, alături de Cătălin Botezatu, a făcut parte din juriul Miss Models International. Fashionista a ales atunci o rochie de seară realizată din mătase nude, voal transparent şi aplicaţii de dantelă neagră.

Să ne amintim, de asemenea, de rochia gonflabilă, o piesă vestimentară pe care Carmen Negoiţă a promovat-o într-un post pe blogul ei.

Rochia poate fi purtată în două moduri: umflată cu pompa, situaţie în care capătă volum şi îşi schimba forma, ajungând ca o pernă ce înconjoară coapsele, şi clasic, fără a fi alimentata cu aer, situaţie în care se poate fi asemănată cu orice ţinută vestimentară de cocktail.

„Este una din piesele mele preferate… Am purtat aceasta rochie la un eveniment monden, în varianta clasica, fără a fi umflată cu pompa. Astfel că nimeni nu a ştiut ce minunăţie de mecanism ascunde. Acum, doar pentru acest pictorial de pe blog mi-am putut permite sa abordez şi cealaltă variantă, însă, cine ştie, poate voi ajunge sa o port astfel la unul din viitoarele evenimente mondene!”, a mărturisit Carmen Negoiţă, pe blogul personal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter