Carmen Negoiță, nud la 43 de ani. „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru!” / Foto

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 13 martie 2023, 17:12

Carmen Negoiță (43 de ani) a pozat nud și a publicat fotografiile pe conturile ei sociale. Fosta soție a afaceristului Ionuț Negoiță s-a alăturat unui proiect despre body shaming și bullying emoțional, numit F.A.C.E, iar pictorialul nud a fost făcut pentru a suține acest proiect.

F.A.C.E a luat naștere din inițiativa lui Vali Bărbulescu și are ca scop susținerea persoanelor care sunt victimele criticilor la adresa aspectului fizic venite din partea societății.

Carmen Negoiță a pozat nud la 43 de ani

Citeşte și: Carmen Negoiță și-a făcut o nouă intervenție estetică. „Rezultatele sunt de lungă durată!”

,,Casting call: Caut persoane de sex feminine, cu vârsta 18+, ce au suferit de body shaming și / sau bullying în copilărie și sunt dispuse să vorbească într-un interviu despre asta. Genul: ești prea slabă, prea grasă, altă culoare a pielii, altă religie, altă orientare sexuală etc”, a anunțat, printr-o postare pe Instagrama DJ Vali Bărbulescu.

Vezi în galeria foto imaginile nud cu Carmen Negoiță.

Carmen Negoiță a acceptat să se alăture inițiativei propuse de Bărbulescu. Ea a împărtășit povestea ei tuturor celor care sunt victimele bullying-ului.

,,Sunt bucuroasă că fac parte din super-proiectul lui Vali Bărbulescu, F.A.C.E, un proiect despre body shaming si bullying emoțional. Chiar dacă am fost mereu sigură pe mine, mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie și încă mai învăț.

Citeşte şi: Carmen Negoiță, primele fotografii în online cu noul iubit politician

Maturizarea precoce și intrarea în energia masculină m-au ținut mult timp departe de a înțelege ce înseamnă corpul femeii. Când am rămas gravidă, vedeam cum corpul meu se modifică, dar nu știam de ce. Am învățat totul singură, mi-am cumpărat cărți. Și mi-am promis că eu voi vorbi cu copiii mei deschis despre toate aceste lucruri.

Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru. Chiar dacă nu este perfect și nu trebuie să acceptăm părerile celorlalți ca fiind valorile noastre. Dar nici nu trebuie să ignoram faptul că un corp sănătos aduce beneficii atât din punct de vedere al sănătății, cât și al self esteem-ului.”- a transmis Carmen Negoiță pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Carmen Dell’Orefice, cel mai în vârstă supermodel din lume, a pozat nud la 91 de ani

Carmen Negoiță este adepta intervențiilor estetice non-invazive. În urmă cu câteva luni, ea adezvăluit că apelează adesea la diverse proceduri pentru a se menține mereu în cea mai bună formă.

„Eu consider că este foarte important să avem grijă de imaginea noastră și să prevenim sau să corectăm semnele îmbătrânirii, care sunt inevitabile. Eu am urmat mai multe proceduri non-invazive sau minim invazive de care sunt foarte încântată.

Citeşte şi: Alicia Silverstone, nud la 46 de ani, pentru a susține drepturile animalelor. „Niciodată nu m-am dezbrăcat în filme!”

Întotdeauna am apreciat că mi-a respectat dorința de a merge spre tratamente cu rezultate naturale. Sunt adepta intervențiilor minim invazive. Pentru că știu că mă ajută să arăt bine pe termen lung, dar nu îmi place ca rezultatele să se vadă ostentativ” – a declarat Carmen recent, potrivit Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter