Ținutele cu care Kate Middleton a făcut furori în 2022. Cele mai frumoase 24 de outfituri ale Prințesei de Wales

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 26 decembrie 2022, 15:44

Kate Middleton este una dintre cele mai stilate membre ale Familiei Regale britanice. Pe oriunde merge este aclamată și apreciată. Pe parcursul anului 2022, Prințesa de Wales a uimit cu fiecare apariție la evenimentele publice.

Fie că a mers în Statele Unite ale Americii, în Cambodgia, Bahamas, sau la una dintre organizațiile de binefacere pe care le reprezintă, soția Prințului William a arătat spectaculos.

Kate Middleton este o prințesă cu stil, care demonstrează mereu că își merită locul în Familia Britanică.

În ultimul an, Catherine, Prințesă de Wales, a optat pentru ținute mai pline de culoare, mai îndrăznețe. Aceasta a apărut în public în roșu, galben, bleu, verde, burgundy, bej și alb, în ținute care i-au scos în evidență trăsăturile fine.

Una dintre cele mai apreciate ținute ale lui Kate Middleton a fost o rochie verde pe care a închiriat-o de pe un site britanic pentru gala premiilor Eartshot Prize ce s-a desfășurat în Boston.

Citește și: Kate Middleton a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă. Cum a fost filmată Prințesa de Wales

Citește și: Detaliul emoționant din ținuta micuței Prințese Charlotte la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce a purtat fiica lui William și Kate

De asemenea, prințesa a arătat uimitor la un eveniment organizat la Palatul Bukingham, când a purtat o rochie albă, pe care a accesorizat-o cu una din diademele preferate ale Prințesei Diana.

O rochie de o culoare îndrăzneață a fost purtată de Prințesa de Wales în timpul turneului regal prin Caraibe. Rochia de un galben aprins a pus în valoare silueta perfectă a lui Kate Middleton.

De asemenea, luna aceasta, soția prințului William a organizat concertul anual de Crăciun, moment în care s-a asortat cu fiica sa, Prințesa Charlotte. Cele două au apărut la Westminster Abbey în ținute asemănătoare, de culoare burgundy.

Găsiți în Galeria FOTO o selecție cu cele mai frumoase 24 de ținute purtate de Prințesa de Wales în anul 2022.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter