Semnificația rochiei roșii purtate de Kate Middleton la nașterea celui de-al treilea copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 aprilie 2018, 14:14
Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a născut luni, 23 aprilie, cel de-al treilea copil, un băiețel. Nașterea s-a desfășurat fără probleme, atât mama, cât și bebelușul simțindu-se bine. Și, așa cum spune tradiția, la doar câteva ore după ce a născut, Kate a ieșit din spital cu bebelușul regal, însoțită de Prințul William, și a plecat acasă.

Până acum, la nașterea Prințului George (5 ani) și la nașterea Prințesei Charlotte (3 ani), Kate a purtat o rochie albastră și o rochie albă cu detalii florale galbene. Azi, odată cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil, ducesa a optat pentru o rochie roșie.

Semnificația rochiei roșii purtate de Kate Middleton la nașterea celui de-al treilea bebeluș regal

Ca și în multe alte apariții publice din trecut, Kate Middleton a ales să-i aducă un omagiu Prințesei Diana și azi. Astfel, dacă la primul ei copil, Prințul George, ducesa a purtat o rochie inspirată de ținuta Dianei, atunci când l-a prezentat lumii pe Prințul William, azi, la cel de-al treilea copil, al doilea băiețel, ea a ales să poarte o rochie care seamănă mult cu ținuta purtată de Diana, cu ocazia nașterii lui Harry.

Kate la nasterea printului George

Kate Middleton și Prințul William, la nașterea lui George

Diana și Charles la nașterea lui William

Pe 16 September 1984, Prințesa Diana ieșea din spital alături de Prințul Charles și nou născutul Harry, într-un trench roșu, cu cămașă albă.

diana si harry

Diana, alături de Charles și nou născutul Harry

kate dupa nastere

Kate, alături de Prințul William și cel de-al treilea copil al lor

Rochii similare cu cele purtate de Ducesa de Cambridge și de Prințesa Diana se găsesc și în România. O rochie care seamănă mult cu cea pe care a ales-o Kate Middleton, poate fi comandată online de aici.

Foto – capturi foto CNN, ITN

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter