Rochiile albe, cu broderie – ispita verii 2011

De Diana Sorescu, pe

Divele de calibru au adoptat un nou trend: rochiile albe, cu broderie! Aceste itemuri sunt speciale, stilate şi sexy şi se potrivesc perfect oricărei femei! Încearcă şi tu!

Rochii cu broderie

Broderia este un detaliu atât de diafan, ce înnobilează orice rochie şi o
transformă într-o piesă declaraţie!

Rihanna a abordat la o petrecere recentă un look flower power, purtând o rochie albă, maxi, de la Max Azria, decorată cu falduri brodate şi cu o floare din material textil, dispusă chic pe corset. Riri a completat ţinuta cu o coafură lejeră, buclată şi cu un set de brăţări metalice.

Gwen Stefani a reuşit să combine câte piese vestimentare aparent imposibil de asortat: o rochie transparentă din broderie albă, o pereche de pantaloni negri, din piele şi botine cu toc, decupate. Rezultatul final? O ţinută eclectică, interesantă, demnă de o divă de calibrul ei!

Sarah Jessica Parker a fost întruchiparea eleganţei la o petrecere privată de la Cannes. Actriţa a strălucit într-o rochie maxi, alb vanilat, decorată cu broderii manuale, minuţios executate. Ea a asortat creaţiei D&G un şirag triplu din perle şi o centură albă, cu sclipici. Ne place!

Tu ai în garderobă o rochie cu broderie? Te atrage acest model?

Rochiile albe, cu broderie - ispita verii 2011

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter