Vedete care au devenit mame în 2022. Laura Cosoi, Raluca Lăzăruț și Rihanna, printre celebritățile care și-au strâns copiii la piept

De Oana Savin, pe Ultimul update Duminică, 25 decembrie 2022, 15:16

Anul 2022 a fost unul plin de bucurie pentru mai multe vedete din showbiz. Acesta a fost anul când au avut ocazia să își vadă visul împlinit și să își strângă pentru prima dată copiii în brațe. Care sunt mamele anului 2022.

Mamele anului 2022. Vedete din showbizul autohton care au devenit mame

Anca Ciota – prezentatoarea meteo a devenit pentru prima dată mamă. Aceasta a adus pe lume un băiețel pe data de 30 mai. Anca și soțul ei și-au numit fiul David Liam.

„Este absolut perfect: este cuminte, papă lăptic și doarme că un îngeraș! Ne uităm la el și nu ne vine să credem ce minune am primit de la Dumnezeu”, spunea atunci prezentatoarea rubricii de meteo de la Kanal D.

Alina Binder – Soția nepotului Mihai I, fostul principe Nicolae, a adus pe lume cel de al doilea copil al cuplului. Micuțul, care a primit numele străbunicului său, s-a născut pe 15 aprilie.

„Cu recunoștință profundă pentru darul Proniei Divine și cu o nemărginită bucurie, vă împărtășesc vestea nașterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022 la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din București. Soția mea Alina-Maria și fiul nostru în stare de sănătate perfectă”, anunța atunci fostul principe Nicolae pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi – Anul 2022 a fost unul bun pentru Laura Cosoi. Actrița a devenit pentru a treia oară mamă. Pe data de 23 iunie, micuța Lara a venit pe lume pentru a li se alătura celorlalte două surioare ale ei, Rita și Vera.

La scurt timp după ce a născut, actrița a transmis un mesaj emoționant. „Lara. Mulțumim, Doamne”, a fost mesajul transmis de Laura Cosoi pe Facebook.

Like Creața – La doar patru luni de la venirea pe lume a primului ei copil, influencerița a anunțat că ve deveni mamă pentru a doua oară. Pe 24 martie, Like Creața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

”Ea este ZEA MARIA!!! Ieri a venit pe lume aceasta cretulina tare dulce #22.03.2022. Sunt topita dupa ea. Va trimitem multi pupicei. PS: in spate sunt florile de tati”, a scris Like Creața pe rețelele de socializare.

Raluca LăzăruțRaluca Lăzăruț a născut în luna octombrie 2022 un băiețel. Acesta este al doilea copil al vedetei, care s-a mutat în Statele Unite ale Americii în urmă cu opt ani. Fosta prezentatoare și-a numit fiul Enzo.

Ea mai are o fetiță în vârstă de 2 ani și jumătate pe care a botezat-o Gemma.

Izabela PănescuPrezentatoarea TV Izabela Pănescu a devenit pentru prima dată mamă, în luna decembrie a acestui an. Izabela, în vârstă de 35 de ani, a adus pe lume o fetiță.

Bebelușa noastră e aici! Ținem secretul de ceva timp, pentru că așa am simțit, la fel ca și cu sarcina, să fie niște momente petrecute doar în familie. De asta eram în video-ul anterior fără burtică. Iar aici am pus câteva poze din ultimele săptămâni, de când avem o nouă viață”, a scris Izabela Pănescu pe contul său de Instagram.

Andreea Antonescu – Și Andreea Antonescu a devenit din nou mamă, devenind una din mamele anului 2022. Pe 19 decembrie, artista și-a întâmpinat cea de a doua fetiță.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris Andreea Antonescu pe rețelele de socializare la scurt timp de la naștere.

Vedete din showbizul internațional care au devenit mame anul acesta

Și vedetele internaționale s-au bucrat să își vadă familia mărindu-se cu încă un membru. Mai multe nume mari din industria de divertisment și-au exprimat bucuria venirii pe lume a copilului lor. Iată care sunt mamele anului 2022 la nivel internațional.

Rihannahttps://www.instagram.com/rihannaofficiall/ Celebra cântăreață a devenit anul acesta pentru prima dată mamă. Rihanna, în vârstă de 34 de ani, a născut un băiețel pe data de 13 mai, în Los Angeles.

Maria Sharapova – Fosta sportivă și iubitul ei, Alexander Gilkes, au devenit pentru prima dată părinți anul acesta. Cei doi au întâmpinat cu bucurie un băiețel pe care l-au numit Theodore.

Rebel Wilson – Îndrăgita actriță a devenit pentru prima dată mamă cu ajutprul unei mame-surogat.

„Sunt extrem de mândră să anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian, născută săptămâna trecută cu ajutorul unei mame surogat. Nu pot să descriu iubirea pe care o simt pentru ea, este un miracol frumos”, a scris Wilson pe rețelele de socializare.

Sophie Turner – Pe 28 iulie 2022, Sophie Turner și soțul ei, Joe Jonas, au devenit părinți pentru prima dată. Actrița din „Game of Thrones”, care a preferat să fie discretă pe parcursul sarcinii, și-a numit fetița Willa.

Michelle Williams – Actrița în vârstă de 42 de ani a devenit pentru a treia oară mamă în luna octombrie. Nici ea, nici soțul ei nu au dorit să facă vreun anunț cu privire la nașterea sau numele bebelușului.

Hilaria Baldwin – Soția lui Alec Baldwin a adus pe lume cel de al șaptelea copil al cuplului. Fetița a venit pe lume pe 22 septembrie și a primit numele Ilaria Catalina Irena.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu vedetele care au devenit mame în anul 2022.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter