Cum arată Sarah Jessica Parker nemachiată. Îmbrăcată simplu, actrița pare de nerecunoscut pe străzile din New York

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 17:31

Dacă pe covorul roșu poartă doar ținute de top, în viața de zi cu zi, Sarah Jessica Parker are aspectul unei femei obișnuite și nu iese cu nimic în evidență.

Actrița, în vârstă de 58 de ani, care a filmat de curând pentru continuarea producției care a făcut-o faimoasă- Totul despre sex-And Just Like That- noua serie urmând să fie lansată luna viitoare, a fost surprinsă pe străzile din New York cu o cu totul altă imagine.

Sarah Jessica Parker nu pune preț pe imagine și pe haine

Actrița nu avea niciun fel de machiaj și încearca să scape de privirile indiscrete cu ajutorul unor ochelari de soare mari, negri, semn că atunci când nu filmează pentru o producție de la Hollywood nu pune mare preț pe aspectul ei.

Sarah purta o pereche de pantaloni de trening gri, un tricou cu mânecă lungă bleumarin și în picioare avea saboți. Părul ei blond era prins de această dată într-un coc, avea urechile acoperite de o pereche de căști mari, iar pe umăr purta o geantă sport verde.

Citeşte și: „Totul despre sex”: scandal de proporții între Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall

Citeşte și: Șapte lucruri pe care nu le știai despre Sarah Jessica Parker

„Nu prea mă gândesc la vârstă. Ei bine, nu știu dacă este negare sau pur și simplu nu vreau să înfrunt realitatea”

Actrița surprinde cu această apariție, deși, recent, a vorbit despre perspectiva ei asupra îmbătrânirii și a admis că nu va fi niciodată acea persoană pe care oamenii își doresc să o vadă.

În interviu, Sarah a recunoscut că nu „simte nicio presiune” că nu arată într-un anumit fel și a recunoscut că are impresia că alți oameni sunt mai preocupați de aspectul ei decât ea.

„Nu prea mă gândesc la vârstă. Ei bine, nu știu dacă este negare sau pur și simplu nu vreau să înfrunt realitatea. Nu văd rostul să încerc să suspend timpul. Desigur, îmi pasă de aspectul meu din când în când și vreau să fiu prezentabilă atunci când este cazul”, a spus ea pentru Vogue.

Sarah a recunoscut că nu poate face mare lucru cu privire la ceea ce cred alții despre aspectul ei, dar a dezvăluit că cel mai important lucru pentru ea este să se simtă bine în propria piele. „Cum mă simt când port o rochie, asta contează.

Mă îmbrac într-un mod care mă face să mă simt bine și sper că este interesant și pentru oameni”, a mai spus ea.

Citeşte și: Sarah Jessica Parker, lansare cu scandal la noul ei magazin de pantofi

Citeşte și: Sucurile-minune care o ajută pe Sarah Jessica Parker să aibă o siluetă impecabilă

Sarah Jessica Parker a suferit după pierderea tatălui ei vitreg

Sarah este mama gemenelor Tabitha și Marion, în vârstă de 13 ani, și mai are un fiu de 20 de ani, James, cu soțul ei, Matthew Broderick.

Actrița s-a ocupat de familia ei de la moartea iubitului ei tată vitreg, Paul Giffin Forste, care a plecat în septembrie anul trecut. Moartea tatălui ei a survenit la o zi după premiera filmului Hocus Pocus 2, de la New York, la care a participat împreună cu soțul Matthew și fiicele ei Tabitha și Marion.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter