Poze: Ce au purtat vedetele din România în weekend

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 11:30

Unele la concerte şi filmări, altele în vacanţă, vedetele din România au avut un weekend plin, iar ţinutele au fost pe măsură. Inspiră-te şi tu din stilul lor!
Sore şi Elena Gheorghe se numără printre vedetele care lucrează din Greu în weekenduri, iar cel care a trecut nu a făcut excepţie. Ambele vedete au fost la concerte, iar ţinutele alese au fost pe măsura ocaziei. Elena a fost foarte sexy şi glam într-o fustă aurie peliculizată combinată cu o bustieră argintie. Cu pantofi stiletto şi abdomenul la vedere, arista a avut un look stilat, sofisticat, dar foarte senzual.
Sore a purtat o ţinută în stilul ei caracteristic, o pereche de pantaloni scurţi cu un maiou casual, pantofi sport şi o cămaşă de blugi legată în talie.
Andreea Bălan şi Andra s-au întâlnit pe aeroport şi au mers împreună la un concert, la Cluj. Andreea a avut o ţinută feminină şi romantică, purtând o fustă din dantelă absolut superbă. Andra a purtat o ţinută sport, cu pantaloni scurţi şi un maiou negru plus pe pereche de tenişi cu platformă.
andreea balan andra
Dana Rogoz a ales o ţinută demnă de o fashionistă adevărată. A purtat o o fustă mini  cu motive folclorice şi o ie, accesorizate cu sandale şi un plic din colecţia „Moon” by Dana Rogoz. Şi Mihaela Rădulescu a ales o rochie cu motive etnice, pe care a primit-o cadou de la prietena ei, designerul Dana Budeanu.
Poze: Mihaela Rădulescu, mic dejun cu patru copii
dana rogoz mihalea radulescu
Adela Popescu s-a aflat şi ea pe drumuri, între concerte şi a combinat o vestă neagră şi bocanci cu o rochie albă delicată, un contrast foarte plăcut care îi vine foarte bine. Bianca Drăguşanu nu a spus unde şi-a petrecut weekendul, dar a postat această poză în care o superbă rochie de seară de un mov închis, cel mai probabil o creaţie din colecţia ei.
Poze: Bianca Drăguşanu, vacanţă exotică în costum de baie
adela popescu bianca dragusanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter