Cum porţi portocaliu şi corai în acest sfârşit de vară

De Diana Sorescu, pe

Orange, portocaliu, tangerine şi corai au făcut parte din paleta de culori vedetă ale verii. Iată cum să combini şi să asortezi aceste nuanţe pe final de sezon cald. Vedetele îţi sunt inspiraţie!

Accente portocalii

Tendinţele nu au impus un anume ton de portocaliu. De la orange, la tangerine şi corai, toate au fost pe val, aşa că ai de unde alege!

Că tot se apropie septembrie, poţi alege un look casual chic, aidoma celui abordat de Kourtney Kardashian. Un top nude, simplu, din mătase, combinat cu o fustă gogoşar albă, plus blazer corai şi platforme ton sur ton, reţeta vestimentară de succes!

Cheryl Cole şi-a pus în valoare bronzul superb cu ajutorul unei ţinute all orange. Rochiţa cu suprapuneri delicate se potriveşte perfect cu pantofii corai din piele întoarsă şi geanta oversized animal print.

Kim Kardashian e super-sexy, iar ţinuta ei este simplu de reprodus cu articole accesibile, pe care să le găsim şi în magazinele de la noi. Vei avea nevoie de un top nude, simplu, drapat, o centură cu cataramă preţioasă, o fustă portocaliu vibrant şi o pereche de pumps decupaţi, print de leopard.

Cum porţi portocaliu şi corai în acest sfârşit de vară

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter