Show-ul de modă care face furori pe Netflix. Nume mari din lumea celebrităților fac parte din juriu

De Oana Savin, pe

O nouă emisiune-concurs face furori zilele acestea pe Netflix. Show-ul, care se află la al doilea sezon, aduce împreună nume mari din lumea modei, precum Gigi Hadid, Donatella Versace, Hailey Bieber și Bella Hadid.

După ce primul sezon a fost un real succes, Netflix a decis să prelungească emisiunea cu un al doilea sezon. Iar la masa juriului se așează nume importante din industria modei.

Next in Fashion, cel mai urmărit show de modă de pe Netflix

Next in Fashion este un serial-concurs de design cu miză mare, adept al ludicului în lumea modei. După un sezon care a cucerit publicul, acesta revine pe Netflix cu un al doilea sezon.

Show-ul de modă care face furori pe Netflix. Nume mari din lumea celebrităților fac parte din juriu

Designer de modă și personalitate TV, Tan France va avea alături o nouă gazdă în persoana lui Gigi Hadid, supermodel, vedetă internațională și o adevărată legendă a stilului.

Mai mulți designeri în ascensiune, incredibil de talentați se vor întrece pentru un premiu de 200.000 de dolari și pentru șansa de a-și prezenta creațiile în fața întregii lumi. Aceștia speră că vor avea șansa de a deveni noul nume mare din lumea modei.

Sezonul acesta include jurați din tot universul modei, printre care Hailey Bieber, Emma Chamberlain, Bella Hadid și Donatella Versace.

Citește și: Ce filme și seriale poți să vezi pe Netflix în martie 2023

Citește și: Chris Rock, show pe Netflix, despre palma primită de la Will Smith, la premiile Oscar 2022: „A spus tot ce avea de spus”

Citește și: Top 10 cele mai urmărite filme pe Netflix. Surpriza de pe primul loc. Milioane de oameni l-au văzut deja

Citește și: Serialul care face furori pe Netflix. A ajuns pe primul loc în topul celor mai urmărite seriale, la câteva ore de la lansare

Emisiuni populare pe platforma de streaming

În lista emisiunilor populare de pe Netflix săptămâna aceasta se află o mulțime de show-uri pentru toate gusturile. De la emisiuni culinare, la cele în care fizicul te ajută să ajungi numărul unu.

Bucătari sub presiune – În primul concurs de gătit de tip reality desfășurat într-o casă, 11 bucătari profesioniști trebuie să demonstreze că dețin toate calitățile necesare pentru a atinge succesul în arta culinară. Încuiați împreună într-o fortăreață destinată gătitului, bucătarii încrezători din acest grup vor găti, vor dormi și vor trăi alături de rivalii lor pe parcursul mai multor săptămâni. Și, de parcă stresul acesta nu ar fi fost de ajuns, vor avea nevoie și de o strategie pentru a-i impresiona pe ceilalți, fără a lăsa însă nicio clipă garda jos. La Bucătari sub presiune nu există jurați. Bucătarii trebuie să se voteze unii pe alții. Este o căutare cu miză mare a celui mai bucătar dintre bucătari.

Echipa de cofetari – În fiecare episod din Echipa de cofetari, patru cofetari iluștri se vor lupta să prepare desertul perfect, pe care cineva îl va alege pentru marea zi specială. Cofetarii au fost aleși pe sprânceană de fondatoarea Milk Bar, Christina Tosi, care a construit un imperiu cu fursecurile ei din aluat necopt. Pentru următoarea sa aventură dulce, Tosi a adunat această echipă de cofetari, care are o singură misiune: să transforme visele dulci în realitate!

Fizic 100 – O sută de concurenți în cea mai bună formă fizică se întrec pentru titlul suprem în acest intens reality-show de supraviețuire.

Renovări uluitoare – Cu Danielle Brooks drept gazdă, Renovări uluitoare este jumătate serial despre renovări, jumătate film cu jafuri! Mai multe familii vor avea parte de surpriza vieții lor atunci când casele le vor fi complet transformate și radical îmbunătățite, devenind absolut uluitoare… într-o singură zi!

Sursă foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter