Cât costă blugii purtați de Ilinca Vandici la „Bravo, ai stil!” Suma este fabuloasă!

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 04 aprilie 2023, 17:15

Ilinca Vandici este definiția eleganței de fiecare dată când intră în platoul emsiuniii „Bravo, ai stil”, de pe Kanal D2. Iar ultima sa apariție i-a lăsat pe toți cu gurile căscate.

Într-un sacou alb scurt cu detalii argintii și o pereche de blugi decupați, prezentatoarea celebrei emisiuni de modă a avut o intrare demnă de marile podiumuri de modă.

Cât costă blugii purtați de Ilinca Vandici la „Bravo, ai stil!”

Cea de-a doua ediție a show-ului „Bravo, ai stil!” le-a dat ocazia concurentelor să se afirme în fața celor trei jurați, însă, la începutul emisiunii ochii tuturor au fost ațintiți asupra Ilincăi Vandici. Vedeta a intrat în platou purtând o ținută superbă.

Ceea ce a atras cel mai mult atenția a fost perechea de blugi atipică purtată de Vandici. Creați de Area, acești blugi decupați au și un preț pe măsură.

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care participă la “Bravo, ai stil!”, la Kanal D2

Rope Cutout Wide Leg Jean se numesc blugii pentru care iubitorii de modă ar trebui să scoată din buzunare fabuloasa sumă de 5.032 lei, dacă doresc să îi adauge în garderobă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Bravo, e parte din viața noastră, a tuturor! Sunt atât de fericită că pot, alături de colegii mei, să împart cu voi din magia acestui show în fiecare seară! Clar, este o emisiune iubită, urmărită, apreciată, care a creat comunități uriașe de fani ce trăiesc fiecare moment din emisiune la cote maxime! Vă promit un sezon fresh, plin de culoare și autenticitate!”, a transmis Ilinca pe Instagram.

Citește și: O concurentă de la „Bravo, ai stil!”, atrasă de Maurice Munteanu: „E sexy. Abia aștept să repir același aer ca el” / Video

Primul „nu ai stil”, dat în a doua ediție a emisiunii

Dacă în prima ediție a noului sezon toate concurentele au reușit să impresioneze juriul, în cea de a doua, a existat o fată care nu a reușit să ia decât o steluță.

Milena a ales o ținută care nu a avantajat-o deloc, astfel că Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu i-au dat fără rețineri „nu ai stil”.

„Piesele sunt foarte urâte, accesorizarea suferă foarte tare. Nu îmi place nicio piesă”, a spus Maurice.

Citește și: EXCLUSIV! Gina Chirilă, despre „Bravo ai stil! Celebrities”: de cine îi este dor și s-ar mai întoarce?

„Nu îmi place deloc în care ai aranjat părul. E o coadă artificială. Când apelezi la o astfel de coasă, scopul este să arate de parcă este făcut la coafor”, a precizat și Abagiu.

Nu doar juraților nu le-a plăcut outfit-ul Milenei. Și Constanția, o altă concurentă, a avut câteva lucruri de spus despre felul în care a ales să se îmbrace colega sa.

„Outfit-ul nu îmi place absolut deloc. Arată ieftin, arată foarte ieftin”.

Citește și: Ilinca Vandici i-a asigurat viitorul fiului. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!”: „Zian are un cont de economii la care va avea acces la 18 ani” / Exclusiv

La testimoniale, Milena s-a apărat: „Orice aș face ea atacă, eu măcar atac prin faptul că face anumit greșeli, îi dau anumite sfaturi legat de ținutele pe care le realizează. Ea când atacă spune pur și simplu că e ieftin, că arată oribil, dar alte argumente pe ideologie de styling sau bazate pe anumite exemple strict legate de fashion nu are” .

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu ținuta impresionantă aleasă de Ilinca Vandici pentru a doua ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter