Cât costă rochia cu care Cătălina Grama-Jojo, actrița din „Clanul”, a făcut senzație la Premiile Gopo 2023

Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2023, 14:52

Cătălina Grama sau Jojo, așa cum este cunoscută de întreaga lume, a făcut furori la gala premiilor Gopo 2023. Actrița a arătat spectaculos într-o rochie aurie lungă, cu decupaj adânc pe picior.

Soția lui Paul Ipate a atras toate privirile din prima clipă în care a călcat pe covorul roșu al evenimentului.

Cât costă rochia cu care Cătălina Grama a făcut senzație la Premiile Gopo

Cătălina Grama Jojo a ales să își accesorizeze ținuta cu un colier cu pietre prețioase vesel colorate, iar părul și l-a prins într-un coc lejer, scoțându-i în evidență ochii albaștri.

Îndrăgita actriță a ales pentru gala premiilor Gopo o rochie de la OUI-DA FÉE, al cărei preț nu este deloc unul mic. Mai exact această piesă vestimentară care a făcut furori la cel mai așteptat eveniment al anului pentru cinematografia românească costă 2.070 euro, adică 10.225 lei.

Citește și: La ce cură de detoxifiere apelează Jojo după răsfățul culinar de Paște

Superba rochie este făcută manual din pliuri din tul metalic de mătase. Are un corset cu decolteu în V, mâneci largi, decupate, în timp ce prețiosul tul cade elegant, din talie.

Cătălina Grama a avut o apariție spectaculoasă în această rochie. Actrița a mers la gala premiilor Gopo 2023 pentru a-și susține soțul, actorul Paul Ipate, care a jucat în filmul „Spioni de ocazie”, peliculă nominalizată la secțiunea „Cel mai bun film documentar”.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la premiile GOPO 2023. Lista câștigătorilor

Cum reușește să se mențină în formă Jojo

Cătălina Grama Jojo a descoperit o metodă care o ajută să își păstreze silueta impecabilă. Actrița a dezvăluit pentru UNICA.ro care este secretul din spatele kilogramelor ținute sub control.

Mai exact, Jojo spune că are un stil de viață sănătos, însă în ultima vreme apelează la intermitent fasting (post intermitent) pentru a se asigura că arată tot timpul perfect.

Citește și: Paul Ipate a împlinit 38 de ani. Jojo, mesaj emoționant: „Ești sufletul petrecerii și al vieților noastre”

Citește și: Cătălina Grama, pregătită pentru o nouă operație estetică: „Prima operație am făcut-o acum 20 de ani”

„Nu mai mănânc până la ora 14.00 de o perioadă încoace. Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00, mănânc după ora 14.00, dar de fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici”, a dezvăluit Jojo.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu ținuta Cătălinei Grama la gala premiilor Gopo 2023

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter