Regina Letizia a Spaniei, într-o ținută uluitoare. Cât costă rochia care a atras toate privirile

De Oana Savin, pe

Regina Letizia a Spaniei a uimit publicul în momentul în care a făcut o vizită oficială la Cadiz. Aceasta a purtat o rochie lila superbă, care i s-a potrivit de minune.

Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei au participat la Congresul Internațional al Limbii Spaniole de la Teatrul Falla din Cadiz, în cursul zilei de luni. Iar pentru această ocazie, suverana a ales o ținută cu care a atras toate privirile.

Regina Letizia a Spaniei, într-o ținută uluitoare

O regină trebuie să arate mereu impecabil, fiind un exemplu pentru întreaga lume. Iar Letizia, suverana Spaniei, are întotdeauna grijă de ținutele ei atunci când iese pe poarta palatului.

De această dată, soția Regelui Felipe a ales să poarte o rochie midi lila, creată de designerul spaniol Cho Atelier.

Ceea ce este de-a dreptul incredibil este prețul acestei rochii. Potrivit Express.co.uk, superba rochie costă 156 de euro, adică 780 de lei.

Pe site-ul designerului spaniol, rochia este descrisă ca fiind „o frumusețe” creată pentru „a te face să strălucești”.

„Fusta sa de lungime midi, cu croială dreaptă, deschidere în față, dă proeminență nodului central. Are un volum moale pe mânecile lungi, care subțioază brațele și are un finisaj curat pe spate, cu fermoar invizibil”, mai este scris pe site-ul Cho Atelier.

Citește și: Letizia, jurnalista care a devenit noua Regină a Spaniei. Află-i povestea!

Regina Letiția și-a completat ținuta cu o geantă marca Olivia Mareque și pantofi Carolina Herrera, unii dintre designerii ei preferați.

Soția regelui Felipe al Spaniei și-a lăsat părul liber, și a ales pentru această ocazie o pereche de cercei multicolori creați de Alexandra Plata.

Apariția reginei Letizia a fost lăudată de internauți, pe rețelele de socializare.

„Este un câștig pentru ea și moda spaniolă”, a scris o persoană.

„Primăvara a răsărit cu sigurnață, iar regina Letizia știe asta. Nu putea arăta mai radiantă”, a comentat altcineva.

Citește și: Prințesa Leonor a Spaniei a împlinit 13 ani. Cum arată o viitoare regină?

Regina Spaniei, un exemplu în modă

Nu este pentru prima dată când regina Letizia este lăudată pentru alegerile ei în ceea ce privește moda. Anul trecut, aceasta a făcut furori cu o pereche de pantaloni roșii, de piele, semnați Hugo Boss.

Însă, ținuta de atunci a făcut-o pe suverană să scoată din buzunar ceva mai mulți bani. Mai exact, acei pantaloni care i s-au potrivit perfect au costat 2.800 de lei.

Citește și: Cât au costat rochiile de mireasă ale femeilor din familiile regale. Cea purtată de regina Elisabeta a II-a, printre cele mai scumpe

Citește și: Regina Letizia, în vizită la Brigitte Macron. Cum s-au îmbrăcat cele două Prime Doamne

Se pare că soția Regelui Felipe este o fană a creațiilor Hugo Boss, întrucât deseori apare în public purtând haine create de celebrul designer. La sfârșitul lunii octombrie, Regina Letizia alegea un costum cu geacă și fustă midi din piele de culoare roșie, semnată tot Hugo Boss.

Regina Letizia este prima regină a Spaniei care nu are origini nobile. Aceasta a fost jurnalistă, însă viața ei s-a schimbat complet în ziua în care Felipe s-a îndrăgostit de ea. Cei doi s-au căsătorit în anul 2004, iar de atunci Letizia a devenit un exemplu pentru femeile din lumea întreagă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată superba rochie purtată de regina Letizia la Cadiz

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter