Tendințe primăvară-vară 2022 în modă

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 18:01

Tendințele în modă ale sezonului de primăvară-vară 2022 sunt un cumul al celor mai iubite trenduri ale anilor ’60, ’70, ’90 și 2000. Revin culorile vibrante și imprimeurile geometrice ale anilor ’60, pantalonii evazați ai anilor ’70, lejeritatea anilor ’90, fustele mini și jeanșii cu talie joasă ai anilor 2000.

Tendințe primăvară-vară 2022 în modă

CULORI VIBRANTE

„Supremația” nuanțelor maro, bej și cafenii a luat sfârșit. Rrafturile celor mai multe magazine sunt deja pline de culori vibrante de fucsia, albastru marin, verde mentă și/sau portocaliu. Sunt încurajate combinațiile curajoase între accesorii și articole vestimentare roșii și magenta, albastre și portocalii, mov și verde, etc. Nicio combinație nu este în afara limitelor, așa că experimentează cât mai mult cu nuanțele favorite!

FUSTE/ROCHII MINI

Nu sunt pentru oricine și nici nu trebuie să fie, dar, dacă tânjeai după revenirea lor, poți respira ușurată! Materialul și croiul fustei/rochiei sunt esențiale pentru marcarea siluetei în modul dorit. Unele siluete vor fi avantajate de un croi drept, altele de un croi în A, de pliuri sau volane. Materialul și modelul sunt și ele la fel de importante. Le vei găsi sub toate formele, într-o singură nuanță sau cu imprimeu, din denim, imitație de piele, bumbac, velur, satin sau tricot.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Trenduri pentru nunțile din 2022! Ce rochii, make-up, coafuri, flori, decoruri și elemente de organizare se poartă în 2022?

Ținutele de la gala premiilor Oscar 2022. Gala a fost prezentată Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Skyes

Cele mai frumoase ținute de la SAG Awards 2022! Ce au purtat Selena Gomez, Salma Hayek și Nicole Kidman pe covorul roșu?

SPATE GOL

Materialele devin din ce în ce mai subțiri, transparente și fluide, iar rochiile și topurile din ce în ce mai minuscule. Fiecare decide ce și cât dorește să „arate”, însă, fie că ne plac sau nu, în acest sezon ne vom tot „lovi” de piese cu spatele dezgolit. Așadar, nu uitați de crema cu protecție solară și alegeți-vă cu grijă costumul de baie! Cu cât are mai puține bretele și cu cât sunt mai subțiri, cu atât mai mult vă veți dori o rochie sau un top cu spatele gol.

DECUPAJE ÎNDRĂZNEȚE

Foarte populare în această perioadă sunt și decupajele asimetrice, perfecte pentru zilele toride de vară la mare.

JACHETE BIKER

După o perioadă în care au cam absentat, jachetele din piele stil biker revin. Sunt cool, comode și ușor de integrat în ținutele de zi cu zi, ar fi chiar păcat să nu ai și tu una faină în dulap!

Alte mențiuni: culorile pastelate; imprimeurile florale și în dungi, animal prints (cow or zebra), tricotul și întreaga paletă de verde (neon, verde mentă, vernil, smarald, kaki, lime, etc.).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter