Pixie Lott sau Monica Gabor? Cine a purtat mai bine această rochie?

De Geo Berciu, pe

În ultima săptămână, una dintre rochiile din recenta colecţie Dolce și Gabbana a devenit preferata vedetelor, artista Pixie Lott sau Monica Gabor fiind văzute îmbrăcate în această ţinută.

Rochia din colecţia de primăvară a brandului Dolce și Gabbana este una cu bogate imprimeuri care fac trimiteri la lumea antică şi la cultura siciliană. Ţinuta, cu mâneci clopot, în tonuri de bej şi maro, este înveselită şi de culori vibrante. Artista Pixie Lott a ales această piesă vestimentară, la care a asortat o pereche de sandale aurii şi un machiaj natural, pentru o vizită la studiourile ITV din Londra.
Pixie Lott sau Monica Gabor? Cine a purtat mai bine această rochie?

În schimb, românca noastră, Monica Gabor, care a devenit imaginea lanţului de restaurante „Millions of Milkshakes”, la care acţionar este iubitul ei, Mr. Pink, a îmbrăcat rochia care aminteşte de Roma antică la lansarea din Shanghai, acolo unde a participat alături de Paris Hilton. Ţinuta i-a fost completată de o pereche de pantofi nude şi de o geantă Channel, iar make-up ales a fost unul în tonuri neutre.
Pixie Lott sau Monica Gabor? Cine a purtat mai bine această rochie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter