Poze: cum să porţi clutch-ul cutie la ţinute casual

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 31 ianuarie 2022, 13:28

Foarte chic şi delicat, clutch-ul cutie este unul din accesoriile preferate ale vedetelor, care îl poartă nu doar pe covorul roşu, ci şi la ţinute casual. Vezi cum poţi să-l porţi şi tu în acest sezon!
Din cauza dimensiunilor reduse, clutch-ul cutie nu e deloc practic, dar este atât de chic! Ajunge să vezi cât de stilată este Kate Middleton ţinând în mână o astfel de piesă feminină şi trendy. Un clutch de acest gen într-o culoare uşor de asortat, de exemplu nude sau negru, poate fi combinat uşor cu rochii maxi, pantaloni de piele, costume masculine, pantaloni scurţi şi multe alte piese la modă în acest sezon.
Kate Middleton adoră clutch-ul cutie, în special unul nude, de la LK Bennet, pe care îl asortează uşor cu orice rochie.
Poze: cum să porţi clutch-ul cutie la ţinute casual
În schimb, Olivia Palermo şi Emma Watson s-au îndrăgostit de o piesă mai neobişnuită, un clutch din plexiglas semnat Charlotte Olympia. Este transparent şi se poate accesoriza cu portofele în diverse culori şi imprimeuri.
Poze: cum să porţi clutch-ul cutie la ţinute casual
Cel mai uşor de purtat la ţinute casual este clutch-ul simplu, negru sau cu imprimeu snakeskin. Se potriveşte la ţinute divers colorate, cu sau fără imprimeu, cu pantaloni sau cu fustă, casual, office sau elegante.
Plic Eponge, 59,90 lei
Poze: cum să porţi clutch-ul cutie la ţinute casual
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter