Mămicile din toată lumea, încântate că ducesa Kate nu şi-a ascuns burtica

De Erika Chivu, pe

Mămicile „de rând” din toată lumea s-au declarat încântate de faptul că ducesa Kate Middleton a apărut pe treptele spitalului fără să-şi ascundă burtica.
Marţi seară, când ducesa Kate a ieşit pe uşa spitalului cu bebeluşul regal în braţe, toată lumea i-a „studiat” atent look-ul. Kate a ales o rochie superbă, asemănătoare cu cea purtată de prinţesa Diana când a ieşit din spital cu primul ei fiu, William. De asemenea, Kate a fost coafată şi machiată ca la carte de stilistele care ajunseseră la spital cu câteva ore înainte.
Însă, faţă de alte vedete, ducesa a ales să nu îşi ascundă burtica de proaspătă mămică. Multe femei celebre au apărut la câteva zile după naştere cu o siluetă trasă prin inel şi un abdomen perfect plat, de parcă nici nu născuseră – e o modă la Hollywood să faci o operaţie estetică imediat după cezariană pentru a scăpa pe loc de burtă. Dar ducesa Catherine a ales naşterea naturală, iar refacerea se pare că va fi la fel de naturală.
lady diana printul charles william
Cu un corp de topmodel, Kate arăta foarte bine înainte să rămână însărcinată şi cu siguranţă va reveni rapid la silueta ei perfectă. Însă deocamdată a ales să-şi arate corpul lumii întregi exact aşa cum este el şi aşa cum e normal să fie imediat după naştere.
Imaginile surprinse de fotografi marţi seara, când familia regală a părăsit spitalul, seamănă foarte mult cu cele de acum 31 de ani, când Lady Diana şi prinţul Charles au ieşit pe aceeaşi uşă cu micuţul prinţ William în braţe. Nu se ştie dacă a fost intenţionat sau nu, dar ducesa Kate a ales o rochie cu buline foarte asemănătoare cu cea purtată atunci de Diana.
lady diana printul charles william

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter