Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată, comentează şi câştigă!

De Diana Sorescu, pe

Ne-am făcut un obicei ca la final de săptămână să te premiem! Vinerea aceasta am selectat alte 4 dive şi te provocăm la vot! Lasă şi un comentariu şi poţi câştiga un produs cosmetic!

Look-ul săptămânii

Castilia Dobra este câştigătoarea de vinerea trecută! Felicitări! Aşteptăm datele tale pe concurs@unica.ro ca să poţi intra în posesia premiului!
Iată care sunt cele 4 propuneri de săptămâna aceasta!
Eva Mendes este retro chic într-o rochiţă midi, alb vanilat, cu dungi fine galben, roz şi gri. Cureluşa delicată şi sandalele cu nojiţe completează perfect un look ultra-feminin.
Iată ce înseamnă să porţi cu stil mixul de printuri! Scarlett Johansson e sexy într-o creaţie Preen, în alb şi negru, pe care a combinat-o cu pantofi roşii.
Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată, comentează şi câştigă!
Eva Longoria merge pe acelaşi stil minimalist care a consacrat-o şi care îi vine de minune! Rochia corai cu linii austere îi avantajează silueta şi bronzul, iar clutch-ul metalic oferă acel plus glam de care era nevoie!
Kourtney Kardashian este o graviduţă sexy& chic! Diva a purtat o rochiţă neagră cu volănaşe, pe care a asortat-o inspirat cu o pereche de pantofi fuchsia şi colier masiv verde lime. Clutch-ul împletit este superb!
Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată, comentează şi câştigă!
Care vedetă este preferata ta? Ce ţinută îţi place? Comentează şi câştigă!
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter