Incredibil cât de mult îi seamănă! Ea este sosia lui Scarlett Johansson

De Adelina Duinea, pe

Un model din Rusia este copia fidelă a celebrei Scarlett Johansson (36 de ani). Kate Shumskaya (24 de ani) are nu mai puțin de 7,1 milioane de urmăritori pe Tik Tok, unde postează frecvent videoclipuri costumată în eroina Natasha Romanoff alias Black Widow, personaj Marvel jucat de Scarlett.

Incredibil cât de mult îi seamănă! Ea este sosia lui Scarlett Johansson

Asemănarea dintre Scarlett și Kate este izbitoare. „Ți-am văzut noul film, este atât de bun!; Deci nu ești Scarlett Johansson?; Este geamăna lui Scarlett Johansson!; Stați, este sora lui Scarlett?;

Ar trebui să mergi la premiera Black Widow și să semnezi autografe; Am crezut că erai ea!!; Sunt așa confuz de fiecare dată când îți văd videoclipurile!; Ești superbă, arăți exact ca ea”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postărilor lui Kate de pe Tik Tok.

În mediul online, modelul se prezintă drept Kate Johansson acum. Cu toate că îi seamănă enorm de mult, există și persoane care nu sunt de aceeași părere. „I se mai pare cuiva că nu seamănă, de fapt, deloc cu Scarlett?; Îi seamănă puțin lui Scarlett, nu atât de mult. Dacă nu este costumată abia arată ca ea”, au scris unele persoane.

În toamna anului 2020, Scarlett și logodnicul ei, Colin Jost (39 de ani), s-au căsătorit într-o „ceremonie intimă”. Organizația Meals on Wheels America a confirmat că actrița și scenaristul și-au oficializat relația.

„Suntem extrem de bucuroși să dezvăluim că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit weekendul trecut într-o ceremonie intimă, alături de familie și de alte persoane dragi lor. Au respectat toate măsurile impuse de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din cauza pandemiei de COVID-19.

Citește și: 

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată. Solista spune că este „extrem de speriată”

Ashley Graham este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Prima fotografie cu burtica

Miley Cyrus, show lipsit de inhibiții la deschiderea unui resort de lux din Las Vegas

Dorința cuplului după nunta lor a fost aceea de a face o diferență în ceea ce-i privește pe adulții vulnerabili în aceste momente, sprijinind organizația Meals on Wheels America”, a scris ONG-ul în mediul online. În plus, organizația s-a ținut de glume, mesajul apărând alături de o fotografie cu un feribot pe care în loc de „Just Married” au scris „Jost Married”.

Scarlett și Colin și-au început relația în anul 2017, deși cuplul se cunoscuse cu mai bine de 10 ani înainte, când actrița a fost invitată să prezinte emisiunea TV Saturday Night Live, în aceeași perioadă în care Colin începuse să scrie scenariul show-ului.

Cuplul și-a confirmat relația la Premiile Emmy din 2017, iar, în luna mai a anului trecut, bărbatul a cerut-o pe actriță în căsătorie. Inelul de logodnă a fost confecționat pentru brandul Taffin de către James de Givenchy, nepotul legendarului Hubert de Givenchy.

Acesta este cel mai puțin tradițional inel de logodnă primit de actriță. În 2008, fostul ei soț, Ryan Reynolds, a cerut-o în căsătorie cu un inel rotund clasic, în timp ce al doilea ei soț, Romain Dauriac, a ales o piesă vintage Art Deco, în 2013.

Scarlett Johansson este mama unei fiice, Rose Dorothy Dauriac (7 ani), din al doilea mariaj al său. În trecut, Colin a format un cuplu cu actrița și autoarea Rashida Jones (45 de ani).

Foto: Instagram; Tik Tok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter