Rusoaica Anastasyia Prichinina este sosia actriței Margot Robbie

De Adelina Duinea, pe

O tânără din Rusia îi seamănă leit actriței Margot Robbie (31 de ani). Anastasyia Prichinina, cunoscută pe Tik Tok drept @russian_harley_official, are 1,3 milioane de urmăritori datorită asemănării sale cu actrița de la Hollywood. Mai precis, Anastasyia îi seamănă lui Harley Quinn, personaj din universul benzilor desenate DC jucat de Margot.

Rusoaica Anastasyia Prichinina este sosia actriței Margot Robbie

Modelul a publicat pe aplicație sute de videoclipuri costumată în Harley Quinn, devenind astfel extrem de populară. „Ești literalmente dublura lui Margot Robbie”, a comentat cineva la unul dintre videoclipuri. „Deci spui că tu nu ești Margot Robbie???”, a mai întrebat cineva.

Totodată, Anastasyiei îi place să se costumeze în Cruella de Vil, personaj Disney jucat de actrița Emma Stone (32 de ani). „Nu [nu este Margot Robbie], este Emma [Stone] și nimeni nu mă poate face să mă răzgândesc”, a scris unul dintre urmăritorii modelului pe Tik Tok. „Deci ești Emma Stone și Margot Robbie”, a mai scris cineva.

Recent, modelul a colaborat cu o altă tânără „dublură” din Rusia, mai exact cea a actriței Scarlett Johansson (36 de ani). Kate Shumskaya (24 de ani) are nu mai puțin de 7,1 milioane de urmăritori pe Tik Tok, unde postează frecvent videoclipuri costumată în eroina Natasha Romanoff alias Black Widow, personaj Marvel jucat de Scarlett.

Citește și: 

Ashley Graham este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Prima fotografie cu burtica

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată. Solista spune că este „extrem de speriată”

Miley Cyrus, show lipsit de inhibiții la deschiderea unui resort de lux din Las Vegas

Asemănarea dintre Scarlett și Kate este izbitoare. „Deci nu ești Scarlett Johansson?; Este geamăna lui Scarlett Johansson!; Stați, este sora lui Scarlett?; Ar trebui să mergi la premiera Black Widow și să semnezi autografe; Am crezut că erai ea!!; Sunt așa confuz de fiecare dată când îți văd videoclipurile!; Ești superbă, arăți exact ca ea”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postărilor lui Kate de pe Tik Tok.

În mediul online, modelul se prezintă drept Kate Johansson acum. Cu toate că îi seamănă enorm de mult, există și persoane care nu sunt de aceeași părere. „I se mai pare cuiva că nu seamănă, de fapt, deloc cu Scarlett?; Îi seamănă puțin lui Scarlett, nu atât de mult. Dacă nu este costumată abia arată ca ea”, au scris unele persoane.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter