Scarlett Johansson și Colin Jost vor deveni părinți. Actrița va naște în curând

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 iulie 2021, 12:08
Scarlett Johansson și Colin Jost așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Potrivit presei internaționale, actrița urmează să devină din nou mamă foarte curând. 

Scarlett Johansson, în vârstă de 36 de ani, a fost extrem de discretă și a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor pe perioada sarcinii. Primele zvonuri cu privire la faptul că actrița ar fi însărcinată au apărut după ce aceasta a lipsit de la evenimente importante pentru cariera sa, cum ar fi promovarea celui mai recent proiect al său, filmul Black Widow.

Mai multe surse au confirmat pentru publicația britanică DailyMail că Johansson va deveni din nou mamă foarte curând. Acesta va fi primul copil cu actualul său soț, Colin Jost.

„Scarlett va nașyte în curând, știu că ea și Colin sunt încântați”, a dezvăluit o sursă.

Starul din Avengers mai are o fetiță cu fostul său soț, jurnalistul francez Romain Dauriac. Micuța Rose Dorothy Dauriac are șase ani. Johansson și Dauriac au divorțat în 2017, după o căsnicie de trei ani. Actrița a mai fost căsătorită și cu Ryan Reynolds, între 2008 și 2011. 

Citește și: Margherita de la Clejani, după un incident jenant din trecutul ei: Voi face o grevă și scandal peste tot!

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

EXCLUSIV! Andreea Ibacka a explicat de ce alege să nască prin cezariană: „Cezariana nu este calea ușoară”

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Povestea de dragoste dintre Scarlett Johansson și Colin Jost

Scarlett Johansson și Colin Jost au fost discreți și în privința căsniciei lor. Cei doi și-au unit destinele în toamna anului trecut, în cadrul unei ceremonii intime, alături de familie și de alte persoane dragi lor.

Scarlett și Colin și-au început relația în anul 2017, deși cuplul se cunoscuse cu mai bine de 10 ani înainte, când actrița a fost invitată să prezinte emisiunea TV Saturday Night Live, în aceeași perioadă în care Colin începuse să scrie scenariul show-ului. Cuplul și-a confirmat relația la Premiile Emmy din 2017, iar în mai 2019, scenaristul a cerut-o pe actriță în căsătorie.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter