Scarlett Johansson a devenit mămică pentru a doua oară

De Unica.ro, pe

Scarlett Johansson (36 de ani) a născut cel de-al doilea copil.

Actrița și soțul său, comedianul Colin Jost (39 de ani) au devenit părinții unui băiețel sănătos, care va purta numele Cosmo.

Vestea a fost confirmată de Jost prin intermediul unei postări făcute în mediul online.

„Ok ok, avem un bebeluș. Numele lui este Cosmo. Îl iubim foarte mult. Respectarea vieții noastre private este foarte apreciată”, a scris Colin Jost pe pagina sa de Instagram.

Scarlett și Colin au fost foarte discreți în legătură cu venirea pe lume a primului lor copil. Scarlett și Colin și-au început relația în anul 2017. Cuplul se cunoscuse cu mai bine de 10 ani înainte, când actrița a fost invitată să prezinte emisiunea TV Saturday Night Live, în aceeași perioadă în care Colin începuse să scrie scenariul show-ului. Cei doi și-au confirmat relația la Premiile Emmy din 2017, iar în mai 2019, scenaristul a cerut-o pe actriță în căsătorie.

Citeşte şi: Moment amuzant la decernarea premiilor MTV. Ce i-a făcut Colin Jost soției sale, actrița Scarlett Johansson

Scarlett Johansson mai are o fetiță, pe nume Rose Dorothy Dauriac, în vârstă de șase ani, cu fostul său soț, jurnalistul francez Romain Dauriac. Johansson și Dauriac au divorțat în 2017, după o căsnicie de trei ani. Actrița a mai fost căsătorită și cu Ryan Reynolds, între 2008 și 2011.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter