Kate Middleton, superbă cu diamantele reginei la gât

De Sandra S., pe

Kate Middleton a avut zilele trecute prima ieşire oficială în public de anul acesta şi a arătat de milioane, la propriu! Ducesa de Cambridge a purtat la gât un colier cu diamante ce aparţine reginei Elisabeta a II-a.
Soţia prinţului William a arătat superb la cina dată în cinstea unei galerii naţionale londoneze. Kate Middleton a îmbrăcat o rochie neagră cu reflexe albastre, creată de Jenny Packham.
Ce a scos-o în evidenţă a fost un colier uimitor cu diamante, cunoscut şi sub numele de Nizam de Hiderabad, pe care regina Elisabeta a II-a l-a primit în dar în 1947, atunci când s-a căsătorit cu ducele de Edinburgh.
Kate Middleton, superbă cu diamantele reginei la gât
De obicei ducesa îşi poartă părul aranjat destul de simplu, uşor ondulat la vârfuri, dar de data aceasta l-a avut aranjat în bucle lejere, cât să se potrivească cu pietrele preţioase de la gât.
Kate Middleton, superbă cu diamantele reginei la gât

Arată grozav la 6 luni de la naştere

Kate Middleton a născut un băieţel perfect sănătos în urmă cu şase luni, primul copil al prinţului William. La jumătate de an de când a devenit mămică, ducesa arată foarte bine, revenind la formele iniţiale dinaintea sarcinii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter