Kate Middleton refolosește hainele de dinainte de a rămâne însărcinată

De Oana Savin, pe
Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, s-a întors la hainele de dinainte de maternitate. Regalitatea britanică a apărut, împreună cu prințul William, la un eveniment oficial purtând o rochie de culoarea liliac.

Kate Middleton ales să poarte la inaugurarea Global Ministerial Mental Health Summit o rochie semnată Emilia Wickstead cu mâneci lungi, piesă vestimentară cu care a mai fost observată și în trecut.

Ducesa a mai apărut la un eveniment din iulie 2017, în Germania. Rochia, creată de designerul neo-zeelandez este una dintre favoritele lui Kate.

La evenimentul de marți, ea și-a accesorizat vestimentația cu o pereche de cercei și un colier semnat de Mappin&Wbb, în valoare de 1.000 dolari.

Kate Middleton refolosește hainele de dinainte de a rămâne însărcinată

Citește și: Casa de modă Versace, achiziționată de grupul Michael Kors

Kate Middleton s-a întors din concediul de maternitate

Kate a marca sfârșitul concediului de maternitate săptămâna trecută, când a vizitat o școală din Londra. Deși a renunțat la rochii pentru acest eveniment, ea a fost la fel de stilată purtând un pulover verde și o jachetă asortată. Ținuta a fost completată cu o pereche de jeans maro deschis.

Ducesa de Cambridge a ales să poarte la acest prim eveniment o pereche de cizme pe care le are în garderobă de peste un deceniu.

Este grozav să vedem că ducesa poartă primele cizme pe care i le-am făcut în anul 2004”, a afirmat reprezentantul Chilvers.

Citește și: Culoarea care n-ar trebui să-ți lipsească din garderobă în această toamnă

Cizmele arată mult mai bine cu trecerea anilor. Arată fabulos cu ele”, a mai spus acesta.

Kate Middleton refolosește hainele de dinainte de a rămâne însărcinată

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter