Kate Middleton, 8 ţinute superbe purtate în Canada

De Diana Sorescu, pe

Kate Middleton, ducesă de Cambridge, se descurcă de minune în vizita oficială în Canada, pe care a întreprins-o alături de prinţul William. Iată ce rochii superbe a purtat!

Rafinament regal

În seara în care s-a celebrat Ziua Naţională a Canadei, Kate a strălucit într-o rochie mulată de un mov roial, drapată în talie, pe care a combinat-o cu un clutch şi pantofi negri, ambele din satin. Broşa frunză de arţar, bătută cu diamante, a fost cadou de la Regină pentru Kate, iar aceasta a purtat-o cu stil.

Elegantă şi rafinată, Kate a ales pe 3 aprilie să poarte o superbă rochie albastră, cu broderie pe umeri, de la casa de modă Erdem.

Kate arată fabulos şi în rochia navy, din dantelă, pe care a mixat-o cu pumps nude LK Bennett şi plic ton sur ton. Creaţia Erdem din colecţia 2012 a fost customizată pentru silueta filiformă a ducesei.

Kate a luat parte la o ceremonie fastuoasă ţinută la Canadian Musem of Civilization, iar în onoarea acestui eveniment a îmbrăcat o rochie albă, asimetrică, asortată unei pălării stilizate, în forma frunzei de arţar. Accesoriul roşu s-a potrivit perfect cu pantofii de aceeaşi culoare.

Kate Middleton, 8 ţinute superbe purtate în Canada

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter