Cele mai frumoase rochii de la premiile TVmania 2011

De Diana Sorescu, pe

Aseară, într-un cadru cochet, a avut loc gala decernării premiilor TVmania. Evenimentul a strâns pe covorul roşu o miriadă de vedete. Iată cele mai frumoase rochii purtate de dive!

Premiile TVMania

Ilinca Vandici a fost o prezenţă încântătoare pe covorul roşu. Frumoasa de la Antena 2 a mizat pe o rochie maxi gri perlat de la Muşat Studio, pe care a combinat-o cu o haină albă din blană, clutch piton şi pantofi Casadei. Un 10 pentru cerceii de inspiraţie orientală!
Anca Serea a cucerit pe toată lumea într-o rochie spumoasă, nude, marca La Perla. Capa cu fulgi Maria Lucia Hohan, clutch-ul box Balenciaga şi superbii pantofi mov de la Louboutin au întregit o ţinută somptuoasă, de gală, aşa cum cerea dress code-ul.  Personal, Anca Serea este preferata mea.
Cele mai frumoase rochii de la premiile TVmania 2011
Andreea Ibacka rămâne fidelă designerului ei favorit, Deea Buzdugan.  Andreea a optat pentru o rochie maxi one shoulder, cu top fuchsia şi fustă mov roial. Stilul color blocking o avantajează de minune!
Crina Abrudan a făcut o figură frumoasă într-o ţinută all-Stephan Pelger, compusă dintr-o salopetă neagră maxi, capă de blană şi plic metalic.
Cele mai frumoase rochii de la premiile TVmania 2011
Adela Popescu a fost extrem de rafinată într-un ansamblu vestimentar all black. Rochia Valentino e adorabilă, la fel perechea de pumps YSL!
Raluca Lazăruţ a încântat audienţa într-o rochie roz prăfuit, înnobilată cu pietre şi cristale. Creaţia Pronovias s-a mixat perfect cu sandalele preţioase de la Zara şi clutch-ul Anya Hindmarch.
Cele mai frumoase rochii de la premiile TVmania 2011
Care divă e preferata ta? Ce rochie îţi place?
Foto: Silvia Postolatiev

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter