Ce mamă frumoasă are Andreea Ibacka! Ce spune soția lui Cabral despre relația lor

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 17:14

Par două surori, deși sunt mamă și fiică! Andreea Ibacka se mândrește cu cea care i-a dat viață și are doar cuvinte de laudă desprea ea. Cele două au împărțit un moment mamă-fiică în emisiunea pe care soția lui Cabral o moderează la Happy Chanel.

Simona Pătrașcu a adus-o pe lume pe Andreea când avea doar 22 de ani și doar un an de căsătorie.

“Ai fost un copil foarte iubit și chiar dacă ai venit în viața noastră foarte repede, ai fost o mare bucurie”, i-a transmis aceasta fiicei ei. „Când eram în maternitate exista un salon de mămici și altul pentru bebeluși și veneam la ore fixe la alăptat. Atunci se găsea câte o mămică să întrebe: A cui e fetița asta? Ce frumoasă e!” și când te luam în brațe eram foarte mândră, pentru că toată lumea se uita la tine și te admira, încă de bebeluș”, a povestit Simona Pătrașcu, la Happy Café, emisiunea fiicei ei.

Citeşte și: Andreea Ibacka, despre depresia postnatală și aparițiile fake de pe rețelele de socializare: „Te gândești că ți s-a întâmplat ție ceva greșit” / Exclusiv

Citeşte și: Andreea Ibacka, o mamă modernă. Cum își cresc actrița și Cabral copiii: „Naivitatea nu-ți servește în momentul în care intri în lumea reală” / Exclusiv

Andreea Ibacka a copilărit într-un cartier din Dristor

La început nu a fost simplu, părinții Andreei au părăsit casa părintească și s-au mutat într-o casă nouă imediat după ce fiica lor a fost externată.

“Am început o viață nouă din toate punctele de vedere, spune aceasta. Ne-am căsătorit de tineri și într-un an a venit și copilul. Nu se găsea lapte praf, bebeleșul depindea în totalitate de mamă”, a mai spus mama prezentatoarei TV.

Vedeta a mărturisit că Simona Pătrașcu este o bunică extrem de implicată în creșterea nepoților ei și a susținut-o încă din primele momente.

„Ne întreabă lumea pe stradă dacă suntem surori”

Andreea Ibacka a vorbit într-un mesaj depre tot ce înseamnă pentru ea cea care i-a dat viață și cum relația lor a devenit și mai puternică cu trecerea anilor. “Te iubesc mămica mea. Pentru că mi-ai vegheat somnul și mi-ai ghidat pașii. Pentru că ești riguroasă și chibzuită în tot ceea ce faci. Și m-ai învățat și pe mine să fiu la fel…

Pentru că eșți sinceră că un prunc. Pentru că ne întreabă lumea pe stradă dacă suntem surori. Așa că genele tale bune sunt pentru mine o garanție. Pentru că ești cel mai mare critic al meu, dar și cel mai entuziast lăudător. Pentru că la nunți dansezi horele și sârbele cu așa o energie încât mai devreme sau mai târziu…inevitabil obosește întâi cântărețul. Pentru că râzi cu poftă, fără să-ți pese cine te-ar putea vedea.

Citeşte și: Andreea Ibacka, dezvăluiri inedite despre viața cu doi copii și neînțelegerile cu Cabral: „Mi-aș dori ca soțul să mă felicite la megafon” / Exclusiv

Citeşte și: Andreea Ibacka, despre cea mai mare cumpănă din viața ei, la Fresh by Unica: „Eu sunt un caz fericit, nu vreau să mă vait” / Exclusiv

Pentru că eșți sensibilă și plângăcioasă. Pentru că mi-ai înțeles gărgăunii de adolescență și m-ai acoperit de vreo câteva ori în fața lui tata. Pentru musacaua și ciorbițele pe care încă mi le pui pe furiș în frigider. Pentru toate sfaturile bune pe care întâi le iau la rost și apoi le pun în aplicare. Pentru dragostea și răsfățul oferite Tiarei. Fie, chiar și pentru dumicatii dăruiți pe sub masă… deși contravin politicii mele.

Pentru că încă te fâstâcești când vezi o camera video. Pentru că ești cea mai minunată și mai frumoasă mămică din lume!”, a scris Andreea pe blog.

 Cabral nu a fost plăcut de socrii la început

Cabral a recunoscut că prima întâlnire cu socrii săi nu a fost una de poveste, pentru că aceștia nu l-au prea plăcut. Cu timpul, însă, lucrurile s-au schimbat. „Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă”, mărturisea prezentatorul pentru VIVA.

Cabral admite că s-a îndrăgostit de cea care i-a devenit soție la prima vedere. „Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva”, a mai spus el.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter