Cum reușește Anca Serea să nu se îngrașe. Salata la care apelează atunci când nu gătește preparate sofisticate

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 15:36

Are o siluetă armonioasă deși a născut șase copii. Anca Serea recunoaște că stilul de viață pe care îl are o ajută în acest sens, dar și la salatele la care apelează când timpul nu îi permite să se lanseze în bucătărie.

Fosta prezentatoare și-a învățat și copiii să mănânce sănătos, dar mai există și excepții, pentru că drumurile lor trec uneori și pe la fast-food.

Anca Serea: „Recunosc că sunt o mare fană a salatelor”

„Vin către voi cu o sugestie sănătoasă și rapidă! Trebuie să mâncăm pentru a trăi, nu să trăim pentru a mânca, spune o vorba înțeleaptă. Tocmai din acest motiv acord mare atenție alimentației, pe care încerc să o încadrez în limite sănătoase atât pentru mine, cât și pentru ai mei”, mărturisește Anca Serea pe o rețea de socializare.

Deși timpul nu îi permite să gătească preparate sofisticate, vedeta are convingerea că și o salată bine făcută poate fi hrănitoare.

„Singurul meu inamic în acest sens este timpul limitat, dar cu puțină ingeniozitate cred că putem găsi soluții. Recunosc că sunt o mare fană a salatelor, așa că va propun și vouă o salată perfectă de preparat în orice anotimp, care nu necesită decât două minute de pregătire și este compusă din cinci ingrediente: roșii cherry, biluțe de mozzarella, măsline negre, frunze de spanac, fasole roșie și ceapă verde”, adaugă ea.

Citeşte și: Anca Serea și Adi Sînă au terminat de amenajat noua locuință. Cum arată vila lor de 500.000 de euro / Foto

Citeşte și: Anca Serea, despre certurile cu Adi Sînă: „Eu sunt supusă lui!” Ce se întâmplă în familia lor

Anca Serea: „Nu am fumat niciodată, nu beau alcool”

Anca Serea duce o viață cumpătată, nu fumează, nu bea alcool, evită zahărul și e angrenată în multe proiecte, iar rezultatele se văd.

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe… Evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată”, spunea Anca Serea pentru Viva.

Citeşte și: Anca Serea, perioadă de coșmar din cauza problemelor de sănătate: „Am avut niște simptome foarte urâte”. Ce diagnostic a primit

Citeşte și: Anca Serea și Adi Sînă, detalii din intimitatea relației de cuplu: „Noi încă ne mai comportăm așa!”

„Mâncăm și cartofi prăjiți. Le fac cu șnițele sau cu grătar”

Frumoasa brunetă încearcă să își hrănească familia sănătos, dar recunoaște că uneori o mai răsfață și cu alt gen de preparate, cum ar fi cartofii prăjiți.

„Mâncăm și cartofi prăjiți. Le fac cu șnițele sau cu grătar. În general, le dau cam ce își doresc. Nu le impun. Mai mergem și la fast-food, da. Nu sunt o mamă împătimită și nici o mamă cum s-ar crede, ca la carte. Și chiar le încurajez pe mămici ca, uneori, să facă excepții, pentru că excepțiile sunt sănătoase.

Chiar dacă ne-am dorit să trăim într-o lume perfectă, lumea perfectă nu există decât dacă ne-o creăm noi. Deci da, ei mai mănâncă și la fast-food, la petreceri sau, dacă mă roagă, mai mergem și aici, o dată pe lună, nu știu exact”, precizează ea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter