Anca Serea și Adi Sînă au terminat de amenajat noua locuință. Cum arată vila lor de 500.000 de euro / Foto

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 10 mai 2023, 14:41

Anca Serea (42 de ani) și Adi Sînă (45 de ani) au terminat, în sfârșit, cu amenajarea locuinței în care s-au mutat de câteva luni.

Cei doi au locuit cu familia, timp de doi ani, cu chirie, într-un cartier rezidențial din apropierea Pădurii Băneasa. În cele din urmă, au decis să-și cumpere o casă mai spațioasă, pe care să o amenajeze după propriile preferințe. Vila celor doi este amplasată într-o zonă foarte bună din Pipera, are etaj și o curte mare și este estimată la circa 500.000 de euro

“Acasă, încă în proces de amenajare și de mici modificări dar zic eu, suntem pe drumul cel bun. De data acesta am ales culori simple, luminoase, piese clasice cu mici accente minimaliste, de care sincer sper să nu mă plictisesc prea repede! Intre timp au sosit și draperiile, mai avem de adăugat niște scaune, tablouri și doua covoare de o nuanțată mai închisă dar spuneți-mi voi, cum vi se pare rezultatul?” – a transmis Anca Serea, în urmă cu două luni, pe pagina ei de Instagram.

Citeşte şi: Anca Serea, despre certurile cu Adi Sînă: „Eu sunt supusă lui!” Ce se întâmplă în familia lor

Vezi în GALERIA FOTO imagini din vila celor doi.

Acum, amenajările au luat sfârșit, iar Anca și Adi au făcut și o curățenie generală în lucrurile aduse din fosta locuință și au decis să doneze o parte din hainele și jucăriile copiilor care nu le mai sunt de folos.  

„Slavă Domnului că am terminat cu amenajările, cu toată mutarea. Acum suntem cam în ultima fază, mai avem puțin așa de aranjat pe la jucăriile copiilor. Am făcut o triere și am golit cam jumătate de casă. Recent, am mers și am făcut și niște donații minunate.

Citeşte şi: Anca Serea, perioadă de coșmar din cauza problemelor de sănătate: „Am avut niște simptome foarte urâte”. Ce diagnostic a primit

Am fost în vizită la niște copii dintr-un sătuc de pe la munte. Am donat foarte multe jucării, foarte multe haine și multe cărți. Le-am dat hainele copiilor care nu le mai veneau, din cele mai vechi, dar și haine noi, pe care nici nu apucaseră să le poarte. Nu-mi place să mă laud cu genul acesta de fapte. Astea le fac cu inima!” – a declarat Anca Serea, pentru click.ro.

Anca Serea și Adi Sînă au împreună patru copii naturali – Noah (10 ani); Ava (8 ani); Moise (4 ani) și Leah (2 ani). Prezentatoarea de televiziune mai are doi copii, David (21 de ani) și Sara (13 ani), din căsnicia cu omul de afaceri Filip Poplingher.

Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă, detalii din intimitatea relației de cuplu: „Noi încă ne mai comportăm așa!”

Anca Serea spune că în casa cea nouă, fiecare copil are camera lui și a angajat o bonă pentru a o ajuta cu ordinea și curățenia.

„Mă bucur că am reușit să ne mutăm în casa nouă. A fost un haos total, pentru că am reamenajat, practic, tot. Fiecare copil are camera lui. E greu cu curățenia, dar mă mai ajută și bona, mă ajută și mama. E greu cu un copil, dar barem cu șase. Uneori, nu fac față nici cu bona! E haos! Se întâmplă uneori să-i găsesc și nemâncați, dar ne organizăm imediat. Am momente când obosesc, pur și simplu!” – a adăugat ea.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter