Ilinca Vandici a plecat cu fiul ei în Dubai: „Zian îmi moștenește această pasiune”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 02:30

Ilinca Vandici a trecut printr-o perioadă nu tocmai ușoară. S-a spus despre prezentatoarea de la Bravo, ai stil! că nu ar mai avea relația din trecut cu soțul ei. Ba chiar cei mai cârcotași au susținut că a intervenit chiar o separe între vedeta de la Kanal D2 și partenerul ei. Ilinca nu pleacă, însă, urechea la bârfe și își vede mai departe de viață.

Acum a plecat într-o vacanță alături de fiul ei, pe care o dorește memorabilă. Ilinca se află cu Zian în Dubai și aventura e abia la început.

Ilinca Vandici: „Iubesc destinațiile de vacanța în locuri cu mult soare”

“Family time! Am plecat într-o super expediție! Știți deja cât de mult iubesc destinațiile de vacanța în locuri cu mult soare. Pare că Zian îmi moștenește această pasiune, drept pentru care ne-am îmbarcat și am plecat la Dubai în căutarea celor mai interesante locuri de aici care ne pot transforma aceste zile într-una dintre cele mai frumoase experiențe trăite împreuna de până acum!

Ne-am uitat la desene, Zian a adormit extrem de relaxat, eu am mâncat ceva sănătos, delicios, iar când m-am trezit era dimineața și aterizam deja în Dubai.

Urmează câteva zile superbe de care aveam mare nevoie!”, a mărturisit Ilinca Vandici pe o rețea de socalizare.

Citeşte și: S-au despărțit Ilinca Vandici și Andrei Neacșu? Vedeta Kanak D și soțul ei, primele imagini după ce au apărut zvonurile divorțului

Citeşte și: Ilinca Vandici i-a asigurat viitorul fiului. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!”: „Zian are un cont de economii la care va avea acces la 18 ani” / Exclusiv

Cum se răsfață Ilinca Vandici în Dubai

Au ales să se cazeze într-un hotel care arată ca un palat și să nu își refuze nimic în această călătorie.

“Deși nu petrecem mult timp în cameră, pentru noi e ideal să fie un hotel în care să avem confort, frumusețe, eleganță, rafinament, astfel încât să ne simțim ca acasă!
Astăzi vom pleca să descoperim locuri speciale pentru Zian, să ne relaxam, să ne distram și să ne bucurăm!”, a mai spus Ilinca.

Citeşte și: Cât costă blugii purtați de Ilinca Vandici la „Bravo, ai stil!” Suma este fabuloasă!

Cum își educă Ilinca Vandici copilul

Recent, Ilinca a dezvăluit că, deși Zian are tot ce își dorește și chiar și un cont de economii deschis pe numele lui, ea se ocupă ca micuțul să plece cu o educație financiară sănătoasă de acasă.

Citeşte și: Cine sunt cele 10 concurente care participă la “Bravo, ai stil!”, la Kanal D2

„Sunt foarte atentă și implicată în tot ceea ce înseamnă evoluția și dezvoltarea lui Zian, dar, în acest moment, mă interesează mai mult dezvoltarea lui emoțională care este extrem de importantă la această vârstă. Fac parte din categoria părinților care se gândesc la viitorul copilului și are un cont de economii deschis pe numele lui la care va avea acces atunci când va împlini vârsta de 18 ani.

Dar degeaba facem conturi de economii dacă nu învățăm copiii de mici cum să gestioneze banii, ce înseamnă a munci cu dedicare. Pentru mine este important ca el să crească cu o educație financiară sănătoasă de acasă. Nu doresc să fie genul de copil căruia i se permite și i se oferă totul. Îmi doresc ca el să prețuiască munca și să înțeleagă valoarea banului”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate, pentru UNICA.RO.

Foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter