Ilinca Vandici confirmă despărțirea de soțul ei. Semnele care anunțau ruptura de Andrei Neacșu

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 10:48

După șapte ani de iubire, Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu pornesc pe drumuri separate. Prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu tatăl copilului ei.

Vedeta s-a mutat împreună cu fiul ei, în urmă cu câteva luni, într-un apartament, decisă fiind să deschidă un nou capitol.

Ilinca Vandici a făcut anunțul despărțirii

Semnele că cei doi nu mai sunt împreună erau evidente, pentru că nu se mai afișau împreună și nu se mai urmăreau pe rețele de socializare. Ba mai mult, Ilinca a botezat un copil, iar soțul ei nu a apărut în peisaj, apoi l-a luat pe Zian și au plecat singuri în Dubai.

După câte se pare, însă, prezentatoarea a preferat să păstreze discreția în privința acestui subiect. Acum, cei doi luptă pentru ca fiul lor să nu simtă tristețea acestui episod.

Ilinca Vandici: „Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri”

Ilinca vede în această ruptură o lecție de viață, „Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri , fericire și lupte care ne vor testa rezistența si integritatea dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor invăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru!

Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu.

În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie”, mărturisește Ilinca Vandici pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Ilinca Vandici a plecat cu fiul ei în Dubai: „Zian îmi moștenește această pasiune”

Citeşte și: Ilinca Vandici i-a asigurat viitorul fiului. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!”: „Zian are un cont de economii la care va avea acces la 18 ani” / Exclusiv

„Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el”

Prezentatoarea de la Kanal D2 mai spune că trece printr-o perioadă grea și că are nevoie de liniște. „Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, precizează Ilinca Vandici pe o rețea de socializare.

Prezentatoarea susținea, în urmă cu câteva luni, că ea și soțul ei au o relație frumoasă, bazată pe înțelegere, așa că despărțirea aceasta neașteptată pare să aibă la bază un motiv bine întemeiat.

„Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult. De asta noi suntem împreună. Avem o relație frumoasă, o relație deschisă, bazată pe multă comunicare și înțelegere. Zic și de toleranță pentru că el este într-un fel, eu sunt într-un fel, amândoi suntem puternici. Dacă el nu era suficient de puternic încât eu să-l respect pe el, niciodată nu puteam să facem echipa asta, nu exista asta niciodată”, spunea prezentatoarea TV în podcastul lui Damian Drăghici.

Citeşte și: Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D2: „Sunt recunoscătoare pentru că mă trezesc în fiecare dimineață” / Exclusiv

Citeşte și: Ilinca Vandici, sfaturi pentru îngrijirea tenului bronzat. Cum arată vedeta fără machiaj

„Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc”

„Eu în momentul în care îl respect, îl accept. Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc. Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul”, adăuga atunci Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și Zian au petrecut de minune în Dubai

Ilinca Vandici și fiul ei au petrecut o vacanță de poveste în Dubai. ”Zian adoră aventura, parcurile de distracții și, după experiența Disneyland, de acum câteva luni, mi-am dorit să mergem împreună într-o nouă expediție, așa cum ne place nouă să spunem, dar, de această dată, într-o destinație caldă, care să ofere mult mai multe atracții pentru copii.

Am ales Dubai, după ce m-am documentat ce poți face acolo cu un copil de vârsta lui. Am avut doar patru zile la dispoziție, din pricina filmărilor pentru emisiune, dar au fost pline de momente unice de care ne-am bucurat foarte mult”, spune Ilinca.

Vedeta recunoaște că încearcă să îi ofere lui Zian momente unice și amintiri de neuitat. ”Sunt fericită că, alături de el, și copilul meu interior se bucură de aceste clipe minunate și, astfel, mi se pare că reușesc să rescriu povestea propriei copilării.

Mulți m-ați întrebat de ce am ales Dubai ca și destinație de vacanță alături de copil. E simplu! Pentru că aici am găsit o mulțime de locuri si activități super atractive pentru copii și nu ne-am plictisit nici măcar o secundă!”, precizează ea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter