Elena Gheorghe va purta două rochii de mireasă

De Diana Zagrean, pe

Elena Gheorghe este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru două dintre cele mai importante evenimente din viața ei: nunta și botezul fiului său, Nicholas.
Artista a declarat că va avea o nuntă mixtă, în care tradițiile românești se vor îmbina cu cele machedonesti, fiind un adevărat spectacol pentru toți cei invitați. „Va fi o nuntă tradițională, în care vom încerca să îmbinam toate obiceiurile. Vom avea un meniu tradițional, din care nu vor lipsi sărmăluțele, friptură și mai ales mieii la proțap, specifici nunților de machedoni”, a povestit ea.

Evenimentele vor fi cu atât mai emoționante, cu cât botezul micuțului Nicholas va fi oficiat chiar de tatăl artistei, care este preot. În ceea ce privește rochia de mireasă, pe care toată lumea așteaptă să o vadă, aceasta va avea nu una, ci două. Elena a mărturisit că una dintre ele va fi „de printesa”, genul de rochie pe care o porți o singură data-n viață, iar cealaltă, pe care o va purta la petrecerea de după cununie, va fi la fel de specială, dar ceva mai lejera. „Rochia pe care o voi purta la biserică va fi de basm, cu pene foarte fine și pietre prețioase, creață de unul dintre designerii mei preferați, Manuel Moța, un designer spaniel de tradiție.
Rochia de la petrecere va fi create special pentru mine de fețele de la Atelierul Ersa. Corsajul este cusut manul cu pietre Swarovski și dantelă franțuzească, iar partea de jos va fi detașabila tocmai pentru a pune în evidența dânsul mirilor, care va fi de fapt un colaj de mai multe stiluri”, a declarat Elena. Domnișoarele de onoare, vor avea și ele ținute special. „Vor purta rochii în nuanța lavandei, dar modele diferite. Am cumpărat pentru ele toată colecția Anei Radu”, a mai povestit artista.

Petrecerea de după va avea loc la Ambasad’Or, unul dintre cele mai selecte locuri din capitală, acolo unde Elena și Cornel așteaptă o mulțime de invitați. „Mama are 9 frați, tatăl meu este machidon, așa că va fi din start o nuntă cu destul de mulți invitați. Numărul exact îl vom ști însă abia la final”, a mai adăugat artistă.

Foto:PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter