Adrian Perjovschi oferă 5 sfaturi esențiale pentru alegerea coafurii de mireasă

De Ovidiu Cojocaru, pe

TOP 5 sfaturi esențiale pentru alegerea coafurii de mireasă. Nunta este cel mai important eveniment din viața oricărei femei. Pentru acest lucru, o mireasă trebuie să arate impecabil din toate punctele de vedere.

Pe lângă rochia de mireasă, buchetul de flori, pantofii sau bijuteriile, un alt aspect important de care orice mireasă trebuie să țină cont este coafura.

5 sfaturi pentru alegerea coafurii de mireasă perfecte

Adrian Perjovschi, hair-stylist de top, cunoscut ca un specialist în transformări radicale de look, oferă câteva sfaturi pentru ca miresele să aibă o coafură perfectă în cea mai fericită zi a vieții.

  • „Coafurile de mireasă trebuie să fie timeless, ele, de cele mai multe ori, nu trebuie să țină cont de vremuri sau de trenduri revoluționare. Privite în fotografii mâine sau peste ani, ele trebuie să transmită aceeași frumusețe și eleganță ca în ziua nunții și să fie o completare a look-ului total de fericire al miresei” spunea hair stylistul.

Citește și: Top 6 tunsori pentru părul creț. Sfaturi de la hairstyliștii vedetelor de la Hollywood

  • „Fără excepție, recomand ca părul viitoarelor mirese să fie pregătit din punctul de vedere al culorii și tunsorii cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment, ca să se așeze culoarea, tunsoarea, percepția viitoarei mirese asupra lor și să se elimine elementele neprevăzute! Schimbările de culoare și tunsoare nu sunt recomandate cu puțin timp înainte de nuntă!” spune Adrian Perjovschi

Recomandările lui Adrian Perjovschi, pentru coafurile de mireasă

  • „Proba coafurii trebuie făcută cu ceva timp înainte de nuntă la salonul sau la hair-stylistul ales, ca și când ar fi ziua cea mare. Dacă este hotărâtă că va purta voal, atunci ideal ar fi să-l aibă cu ea la probă, ca să se poată simula look-ul final.

    Astfel mireasa poate fi sigură că va arăta în ziua nunții așa cum a visat și că va elimina emoțiile și situațiile imprevizibile de atunci”, spune Adrian Perjovschi

Citește și: 6 sfaturi ale dermatologilor pentru a calma pielea uscată și iritată

  • „Recomand mireselor coafurile fără volum exagerat, ci părul stilizat fin, fără formă atipică exagerată care poate modifica fizionomia sau poate atrage atenția în detrimentul ansamblului, a imaginii generale strălucitoare pe care o țintim pentru o asemenea zi importantă.

    Mereu am spus și o repet: coafura din ziua nunții trebuie să fie un accesoriu pentru frumusețea miresei în cea mai importantă zi din viața ei”, a completat hair-stylistul.
  • „Recomand mireselor o coafură naturală și rezistentă multe ore cu care să se simtă libere în mișcări, care să le permită să se îmbrățișeze cu invitații, să danseze până dimineață, să arate bine în poze pe tot parcursul nopții, fără retușuri!

    O mireasă trebuie să strălucească nu numai prin coafură, accesorii sau prin felul în care este îmbrăcată sau aranjată, ci prin ceea ce transmite, prin privire, prin fericirea pe care o emană”, mai spune specialistul.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter