Cum arată și cât costă pantofii sport preferați ai Ducesei de Cambridge

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 iunie 2017, 11:32
Încă de când a fost văzută pentru prima dată la brațul Prințului William, în 2004, stilul vestimentar al lui Kate Middleton a fost urmărită de către critici. 

Probabil că ai auzit deja de expresia „efectul Kate” – adică ceea ce se întâmplă după ce Ducesa de Cambridge apare în public purtând un anumit obiect vestimentar. Imediat ce brandul este identificat, respectivul articol este epuizat din magazine de tinerele care doresc să se îmbrace precum Kate Middleton.

De data aceasta, Superga este brand-ul care se bucură de „efectul Kate”. În ultimele luni, soția Prințului William a fost fotografiată de mai multe ori purtând o pareche de sneakersi Cotu Classic albi, de la Superga, motiv pentru care vânzările brandului italian s-au dublat de atunci.

Partea bună este că aceste încălțări costă doar 50 de lire sterline și sunt disponibili în mai multe magazine online, pe diferite culori.

Kate Middleton este cunoscută pentru abilitatea ei de a combina articole de lux din colecțiile celor mai renumiți designeri din lume cu articole „high street”.

Descoperă, în galeria foto de mai sus, cum arată și cum poartă Kate Middleton sneakersii ei preferați!

Citește și – Accesoriul pe care Kate Middleton îl poartă indiferent de ţinută

Citește și – Kate Middleton arată ca o prințesă chiar și într-o pereche de pantaloni de 25$

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter