Cele mai frumoase ținute purtate de Kate Middleton la galele premiilor BAFTA

De Oana Savin, pe

Kate Middleton (41 ani) și-a făcut debutul la gala premiilor BAFTA ca Prințesă de Wales, weekend-ul trecut, și a fost la fel de strălucitoare ca întotdeauna.

Acest eveniment a fost și unul de revenire pe covorul roșu al Prințului William și al soției sale, care au lipsit de la premiile BAFTA în ultimii ani.

Cele mai frumoase ținute ale lui Kate Middleton la premiile BAFTA

De-a lungul anilor, Kate Middleton a purtat diverse rochii care au atras toate privirile, la gala premiilor BAFTA.

În anul 2020, Prințesa de Wales a apărut într-o rochie alb cu auriu. Pentru a urma dress code-ul de rochie sustenabilă, Catherine a ales o ținută creată de Alexander McQueen, pe care a mai ținut-o în anul 2012, la o cină de stat în Malaezia.

Kate și-a completat ținuta cu o pereche de cercei și un colier marca Van Cleef and Arpels, care, potrivit People, costă 15.000 de dolari, precum și cu o pereche de pantofi aurii creați de Jimmy Choo.

În 2019, Kate Middleton a apelat tot la Alexander McQueen, apărând într-o rochie albă asimetrică, cu o floare pe umărul stâng. Prințesa de Wales și-a accesorizat ținuta cu bijuterii din colecția regală. Astfel, a ales o pereche de cercei ce i-au aparținut Prințesei Diana, precum și o brățară ce a fost a reginei Elisabeta. Pantofii purtați cu această ocazie au fost argintii.

Citește și: Kate Middleton, întâlnire emoționantă cu profesorul de istorie: „Îmi învăț copiii ceea ce m-ați învățat”

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, simbolul eleganței la gala BAFTA. Prințesa a îmbrăcat o superbă rochie albă

Anul 2018 a fost cu totul special pentru soția Prințului William, care era atunci însărcinată cu Prințul Louis. Ținuta ei de atunci a fost una memorabilă: o rochie verde închis semnată Jenny Packham. Burtica de gravidă a ieșit și mai mult în evidență cu ajutorul unei curele negre. Ținuta a fost completată de bijuteriile cu smerald, precum și de pantofii negri Prada.

Și în anul 2017 Kate Middleton a făcut furori pe covorul roșu al galei premiilor BAFTA. Și de această dată, pe atunci ducesa de Cambridge a apelat la o creație a lui Alexander McQueen, aceea fiind și prima apariție a soției lui William la celebrele premii. Atunci, ea a optat pentru o rochie neagră, cu imprimeu floral, pe umeri. Kate și-a prins părul într-un coc, la spate, scoțând în evidență cerceii în formă de pară.

Prințesa de Wales și rochia purtată de două ori la BAFTA

Anul acesta, Kate Middleton a ales să reîmbrace la gala premiilor BAFTA aceeași rochie pe care a purtat-o în anul 2019. Creația Alexander McQueen a suferit câteva mici modificări: floarea albă de pe umărul stâng a fost înclocuită cu o eșarfă albă, fluidă.

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, gesturi intime pe covorul roșu. Prințesa de Wales a uitat de protocol, la BAFTA / VIDEO

Citește și: Kate Middleton a rămas la fel de modestă. Cât costă sacoul cu care s-a afișat soția Prințului William

De asemenea, Prințesa de Wales a ales să își completeze ținuta cu o pereche de mănuși negre, lungi, semnate Cornelia James, care s-au potrivit perfect aspectului final.

Soția Prințului William și-a accesorizat superba rochie cu o pereche de cercei de la Zara, care costă doar 20 de euro, notează Daily Mail, și cu o pereche de pantofi aurii de la Aquazzura.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus rochiile purtate de Kate MIddleton al galele premiilor BAFTA de-a lungul anilor.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter