Ce rochie a ales să poarte Prințesa Eugenie la petrecerea nunții sale

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Luni, 15 octombrie 2018, 16:28
Spre deosebire de predecesoarele sale din Familia Regală, Prințesa Eugenie nu a avut o rochie albă și la petrecerea de la nuntă. Aceasta a purtat o rochie aparte, semnată de designerul American Zac Posen.

La petrecerea de nuntă, Prințesa Eugenie a purtat o rochie aparte

Eugenie nu a avut o rochie albă și la petrecerea de nuntă. Dacă, la capelă, a purtat o superbă rochie albă Peter Pilotto, din țesătura Jacquard, cu trenă dramatică și decupată la spate, prințesa a optat ulterior pentru o piesă vestimentară, de inspirație vintage, roz pal, semnată de designerul american Zac Posen.

Rochia Printesei Eugenie

Săptămâna trecută Prinţesa Eugenie s-a căsătorit cu Jake Brooksbank în Windsor, locul în care şi prinţul Harry, vărul lui Eugenie, se căsătorea acum patru luni cu Meghan Markle. Aproximativ 1.000 de persoane au fost invitate la nuntă, printre care: Regina Elisabeta, Prințul Charles, Ducele și Ducesa de Cambridge, Naomi Campbell, Liv Tyler, Demi Moore, Robbie Williams, Ellie Goulding, James Blunt și Kate Moss.  Petrecerea a avut loc la Royal Lodge, proprietatea de pe domeniul Windsor a Prințului Andrew, tatăl miresei.

Citește și: Detaliul care a atras toate privirile la nunta Prințesei Eugenie 

Cum arăta Prințesa Eugenie în copilărie

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter