[FOTO] 4 actori de la Hollywood inainte de a deveni celebri

De Viva.ro, pe

Cum aratau Pierce Brosnan, Matt Dillon, Jodie Foster si Scarlett Johansson inainte de a deveni faimosi? Din fotografiile facute publice recent, fara machiaj, haine scumpe, stilisti si acea inconfundabila aura pe care ti-o da celebritatea, vedetele nu se deosebeau cu nimic de oamenii obisnuiti.

Pierce Brosnan

In 1983, actorul de origine irlandeza avea 30 de ani si de abia incepuse sa fie cunoscut datorita rolului din serialul TV Remington Steele. Brosnan trebuia sa mai astepte cativa ani buni pana la rolul de James Bond (Golden Eye, 1995) care avea sa-l propulseze in top. Pana atunci, iata-l in chip de tinerel cu ten usor pistruiat si zambet naiv!

Scarlett Johansson

Actrita preferata a lui Woody Allen este astazi o adevarata diva si una dintre cele mai sexy aparitii pe covorul rosu. La 16 ani, in 1999, Scarlett Johansson avusese deja cateva aparitii minore in filme (primul rol a venit la varsta de 9 ani). Pe chipul adolescentei usor nesigure si necizelate de atunci se pot vedea trasaturile frumoase care, odata cu timpul, o vor transforma intr-una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood.
Vezi continuarea şi mai multe poze inedite pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter