Trucul Ducesei de Cambridge pentru un coc perfect

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 27 iunie 2017, 13:18
Kate Middleton reprezintă un adevărat etalon de frumusețe și stil, reușind cu fiecare apariție să impresioneze prin vestimentația impecabilă, cât și prin machiajul discret completat de o coafură pe cât de simplă, pe atât de sofisticată.

De altfel, despre secretul coafurilor perfecte ale Ducesei de Cambridge vom vorbi astăzi. Atunci când nu poartă bucle, soția Prințului William își prinde părul într-un coc elegant, care rămâne perfect finisat pe parcursul întregii zile. Te-ai întrebat vreodată cum reușește?

Kate își prinde cocul cu o plasă, care este destul de greu de observat. Acest accesoriu discret are rolul de a susține greutatea părului, dar și de a ține sub control firele rebele.

Ducesa de Cambridge apelează constant la acest truc. Dacă privim cu atenție aparițiile sale din ultimii ani, vom observa că plasa de păr este nelipsită din coafurile sale.

În plus, plasa de păr este folosită pe scară largă, în zilele noastre, în show-urile de modă pentru a păstra coafura într-o formă unică, pentru a preveni căderea părului și pentru a menține look-ul intact pe covorul roșu. Așadar, Kate Middleton a făcut o alegere inspirată folosind acest accesoriu.

Dacă vrei să fii sigură că cocul tău va rămâne intact ore în șir, folosește trucul Ducesei de Cambridge. Mergi într-un magazin de profil și alege o plasă cât mai apropiată de nuanța părului tău, iar după ce cocul tău este gata, fixează-l cu acest accesoriu. Voila! Coafura ta va arăta impecabil precum cea a lui Kate Middleton.

Citește și – Accesoriul pe care Kate Middleton îl poartă indiferent de ţinută

Citește și – Motivul pentru care Kate Middleton nu poartă niciodată ojă colorată pe unghii

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter