Kate Midleton și-a donat părul pentru bolnavii de cancer

De Mădălina Manole, pe
Ducesa de Cambridge a donat, sub protecția anonimatului, aproape 20 de centimetri din părul său către o fundație care produce peruci pentru copiii diagnosticați cu cancer.

Kate Middleton și-a tăiat părul vara trecută, însă nu l-a aruncat, ci a dorit să-l doneze în scop caritabil. Ducesa de Cambridge a preferat să facă donația sub nume fals, însă vinerea trecută întocmai fundația respectivă, Little Princess Trust, a făcut publică identitatea sa, printr-un mesaj de multumire postat pe site-ul lor: Suntem foarte recunoscători tuturor oamenilor care ne susțin în felul acesta. Cum Ducesa de Cambridge este atât de cunoscută, sperăm că gestul său va sensibiliza și va crește gradul de conștientizare al altor persoane. Primirea unei peruci reale și gratuite are un impact pozitiv asupra unui copil sau a unui tânăr aflat într-o perioadă atât de dificilă.„, a declarat Monica Glass, directorul fundației, conform publicatiei elpais.com

Decizia a fost luată de soția Prințului William, iar hairstylist-ul său a sprijinit-o în acest demers. „Este minunat să știm că cineva, probabil mai mult de o singură persoană, poartă o perucă făcută din părul Prințesei Kate” – a declarat purtătoarea de cuvânt a organizației caritabile pentru revista People.

Citește și – Fetiţa Ancăi Serea a donat păr pentru bolnavii de cancer

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter