Elena Gheorghe îţi dezvăluie reţeta cu care îşi îngrijeşte părul superb

De Geo Berciu, pe

Pe lângă calităţile ei vocale, Elena Gheorghe este cunoscută şi datorită părului ei superb, pe care şi-l îngrijeşte singură, acasă, cu o mască revigorantă, aplicată o dată la două săptămâni.

Cântăreaţa Elena Gheorghe a povestit că secretul părului ei superb constă în moştenirea genetică, dar şi într-o mască vitaminizantă, alcătuită din mai multe ingrediente, pe care o aplică pe păr o dată la două săptămâni.
Elena Gheorghe îţi dezvăluie reţeta cu care îşi îngrijeşte părul superb

Artista a apelat la această mască pentru păr cu efect de regenerare şi hidratare imediat după naştere, atunci când femeile pierd destul de mult păr, situaţie cu care şi Elena s-a confruntat. În plus, podoaba capilară a cântăreţei era din plin solicitată de coafatul des, lucru care a pus-o pe gânduri şi a determinat-o să acorde mai multă atenţie părului.
Elena Gheorghe îţi dezvăluie reţeta cu care îşi îngrijeşte părul superb

Astfel, Elena Gheorghe a ajuns la reţeta de îngrijire, produsă în casă, de care se arată foarte încântată şi care l-a ea funcţionează perfect. „Folosesc ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de ricin, vitaminele B1, B6 şi D12 – câte o fiolă din fiecare, jumătate de lămâie stoarsă, jumătate de cub de drojdie – face foarte bine părului meu. De asemenea, reţeta conţine două gălbenuşuri de ou, vitamina A uleioasă, capsule de vitamina E. Totul se amestecă, până se omogenizează. Mai întâi speli părul – normal, apoi, pe părul uşor uscat cu prosopul, adaugi pe această mască. Eu îmi pun o căscuţă de duş şi apoi îl spăl normal. Eu fac această mască o dată la două săptămâni, maxim. Şi sunt foarte încântată de ea”, a dezvăluit artista reţeta părului ei superb într-o emisiune televizată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter