Dr. Dana Miricioiu: „Poţi scăpa de cicatricile de pe faţă. Îţi spun cum!”

De Dr. Dana Miricioiu, pe

Considerate a fi mai deranjante decât un simplu rid, cicatricile sunt supărătoare, mai ales daca sunt situate pe zonele expuse. Cele mai des întâlnite “semne” de pe piele, sunt cele apărute fie în urma accidentelor, fie a interventiilor chirurgicale, fie în urma acneei! Şi sunt imposibil de acoperit! Eu am totuşi o soluţie!

Tratament cu laser pentru cicatrici

În fiecare zi mă întâlnesc în cabinet cu pacienţi care au astfel de probleme şi care sunt total îndreptăţiţi să dorească să scape de ele! Sau măcar să le îmbunătăţească!

Cei mai mulţi dintre ei sunt cei care au tenul afectat de urmele rămase de la o acnee rebelă apărută în adolescenţă,  soldată cu răni adânci în piele, care au deformat nu numai exteriorul pielii, ci si interiorul acesteia, formând cratere care nu vor să se ducă nici cu creme, nici dermabrazii sau peeling-uri chimice.

Aceste lucruri sunt valabile şi în cazul celorlalte cicatrici, postchirurgicale şi posttraumatice care s-au vindecat defectuos.

Atenţie! Peelingul şi dermabrazia sunt tratamente ineficiente
!
Dr. Dana Miricioiu: „Poţi scăpa de cicatricile de pe faţă. Îţi spun cum!”

Toate cicatricile sunt profunde şi înglobează întreaga structura a pielii, inclusiv dermul! De aceea, orice tratament superficial cum ar fi peelingurile chimice, dermabraziile sau cremele nu au niciun efect. De asemenea, în cazul cicatricilor dupa acnee, tentativele de injectare de acid hialuronic în găurile din piele eşuează dramatic, pentru că, aceste deformari, fiind fibroase şi deformând ţesutul din jur nu pot fi umplute!

În cazul cicatricilor posttraumatice sau postchirurgicale, îndepărtarea lor chirurgicală este soldată deseori cu eşec, deoarece, pielea va reacţiona la fel la urma lăsată de lama bisturiului, respectiv, prin formare tot de cicatrici.
Citeste mai mult pe blogul DANEI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter