Cum scapi de celulită cu tratamentul vedetelor

De Dr. Dana Miricioiu, pe

Află cum să scapi de celulită cu ajutorul tratamentului pe care îl folosesc şi vedetele! Mai slabe sau mai grase, mai tinere sau mai în vârstă, vedete sau nu, sportive sau nu, 90% dintre femei sunt afectate de „coaja de portocală” care provoaca „disconfortul” estetic aparut la nivelul coapselor, abdomenului sau al feselor.

Celulita are tratament

S-au încercat tot felul de tratamente, de la masajele puternice şi dureroase, la tratamentele cu vacuum şi intervenţiile laser invasive, care topesc grăsimea şi distrug şi o parte a celulitei. Rezultatele au fost observate pe moment, însă cu timpul celulita reaparea, cu tot efortul depus! Ce facem? Există oare vreun tratament efficient şi de durată pentru celulită?
După cum vedeţi în ilustraţiile acestui articol, nimeni nu este scutit de această afecţiune, nici marile vedete internationale (care, să spunem, au la dispoziţie tot felul de tratamente), nici femeile care practică sportul de performanţă şi nici bărbaţii (Tom Cruise este unul dintre bărbaţii “acuzaţi” de celulită)! Am avut şi câţiva pacienţi bărbaţi, care prezentau urme de celulită, deranjantă pentru ei (nu, pe Tom, nu l-am avut din păcate ca pacient!)
Cum scapi de celulită cu tratamentul vedetelor

Cum şi de ce apare celulita?

Celulita este prezentă acolo unde există un strat de grăsime! Încetinirea circulaţiei sângelui şi a limfei în ţesutul grăsos provoacă retenţia de apă şi de substanţe toxice, fenomene care duc la apariţia unor benzi de fibroză (ca niste cicatrici) între celulele grase, care le „stramtorează”. Aşa apar nodulii şi denivelările inestetice ale pielii din celulită.
Foarte mulţi sunt factorii care contribuie la dezechilibrele apărute în grăsimea din piele: „exploziile” sau dereglarile hormonale (pubertatea, sarcina, folosirea nejudicioasa a anticoncepţionalelor, menopauza sau sindromul premenstrual), lipsa totala a exercitiului fizic, alimentaţia dezechilibrata (grasimi animale in exces, consumul insuficient de fructe si legume proaspete), stresul, fumatul, consumul de cafea si de alcool.
Cum scapi de celulită cu tratamentul vedetelor

Injecţii care te scapă de celulită

Prin injectarea unui amestec de substanţe în nodulii celulitici, în funcţie de cantitatea proportională cu gradul celulitei, celulele adipoase eliberează grăsimea pe care o conţin, care va fi metabolizată de către organism. În acelaşi timp, circulaţia sanguină şi drenajul limfatic din zonele afectate de celulita vor fi stimulate, contribuind astfel la distrugerea benzilor de fibroza care dau aspectul caracteristic celulitei. Dupa mai multe sedinte, pielea valurita dispare. Acesta este un nou tratament injectabil, alcatuit dintr-o formula inovatoare de vitamine, substante care dizolva grasimea si substante transportoare a acesteia spre vasele sanguine si limfatice, care ajuta pentru o durata mare de timp la imbunatatirea semnificativa a aspectului celulitic de pe corp. Reparestim repara aspectul de piele de portocala, creste tonusul pielii , stimuleaza fermitatea si creste elasticitatea pielii, avand efect detoxifiant la nivel cellular. In acelasi timp, stimuleaza indeparterea apei in exces din tesuturi si microcirculatia superficiala a pielii, avand un puternic efect antioxidant.
CITESTE CONTINUAREA PE BLOGUL DANEI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter