Dr. Dana Miricioiu: „Ce facem când abdomenul nu mai e plat, iar pielea atârnă? Vă spun soluţia, J.Lo o ştie deja!”

De Dr. Dana Miricioiu, pe

În mai 2013, Jennifer Lopez îşi expune, în cadrul unei şedinţe foto, un abdomen de invidiat! În iulie 2013, un concert live îi scoate la iveală însă un abdomen lipsit de tonus şi o piele flască. Unde este adevărul? (cel mai probabil în photoshop!) Ce ar fi de făcut în astfel de cazuri, în care se regăsesc multe femei trecute prin sarcini sau ajunse într-un anumit moment al vieţii în care hormonii joacă feste? Există soluţii?

Abdomen perfect

Aşa că dragelor, nu disperaţi! Şi vedetele se confruntă cu aceleaşi modificări ca şi voi! Ceea ce vedeţi în fotografii este o combinaţie între realitate şi photoshop! Diferenţa este însă interesul lor de a arăta mereu, la fel de bine, fiind dispuse la intervenţii estetice de tot felul pentru a-şi menţine aspectul frumos!

Acest articol nu are rolul de a o judeca pe J Lo! Ci mai degrabă de a arăta adevărul despre cei pe care îi vedem…perfecţi! Despre faptul că şi starurile sunt oameni, care trec prin aceleaşi etape ale vieţii, dar care sunt dispuse să facă tot felul de intervenţii pentru a-şi menţine un aspect plăcut! Acest articol are şi rol de consolare pentru femeile care trec prin astfel de modificări estetice! Trebuie doar să vreţi să arătaţi bine, în primul rând pentru voi!

Şi pentru a trece direct la subiect, haideţi să vă spun ce tratamente sunt recomandate persoanelor care se regăsesc în …pielea lui J Lo!
Dr. Dana Miricioiu: „Ce facem când abdomenul nu mai e plat, iar pielea atârnă? Vă spun soluţia, J.Lo o ştie deja!”
Dr. Dana Miricioiu: „Ce facem când abdomenul nu mai e plat, iar pielea atârnă? Vă spun soluţia, J.Lo o ştie deja!”

În cazul de faţă, avem de rezolvat trei probleme: excesul de piele, tonusul scăzut al acesteia şi cantitatea de grăsime care se găseşte în exces sub piele. J Lo este o împătimită a  mişcării,sporturilor şi a tratamentelor corporale dar, dupa cum se vede, acestea sunt depăşite în această situaţie.

Şi pentru că a născut gemeni, în urmă cu 5 ani, această problemă durează de cava timp, de aceea, este destul de greu să cred că prin masaje sau tonifieri ale corpului, pielea îşi va reveni.
Dr. Dana Miricioiu: „Ce facem când abdomenul nu mai e plat, iar pielea atârnă? Vă spun soluţia, J.Lo o ştie deja!”

Sunt trei metode prin care se poate obtine un rezultat bun:

1.  Intervenţiile laser de creştere a tonusului pielii: acestea sunt de două tipuri – invasive (de tipul laserului ProFractional) si noninvasive (SkinTyte). Acestea trebuie făcute în serii de câte 2-4 sedinţe fiecare si repetate dupa 6-8 luni. Pielea poate căpăta un aspect mult mai bun, insa, dacă nu se indeparteaza şi grăsimea de sub piele, aceasta are toate sansele să împiedice un rezultat bun. Deci, si ea trebuie indepartata, prin lipoaspiratie. Orice incercare de scadere in greutate poate sa nu aiba niciun efect la nivelul abdomenului, aici gasindu-se grasimea de rezerva a organismului, care dispare destul de greu prin dieta si exercitii fizice. Asociat, se pot aplica si sedinte de mezoterapie, prin care se introduce in piele substante hranitoare.
2.  Lipoaspiraţia laser – care poate sa disptruga o parte din grasimea subcutanata, care va fi apoi aspirate excat ca si in cazul unei lipoaspiratii clasice, dar care mai poate sa contracte fibrele elastic din piele, crescand deci tonusul acesteia. Excesul tegumentar nu este deloc mic in acest caz, de aceea, cred ca aceasta interventie nu poate sa aiba un rezultat radical, ci doar de imbunatatire a aspectului.
3.   Abdominoplastia chirurgicală – singura metoda de remodelare radicala a unui abdomen care prezinta exces tegumentar, grasime in exces si o piele de o calitate slaba. Cred ca aceasta este cea mai indicata interventie pentru ca J Lo sa ne arate un abdomen impecabil!
CITESTE CONTINUAREA PE BLOGUL DANEI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter