Dr. Dana Miricioiu: Sfaturi pentru un bronz sănătos! Află cum căştigi o cremă de lux cu caviar şi SPF 50+!

De Dr. Dana Miricioiu, pe

Doctor Dana Miricioiu te premiază! Citeşte mai jos sfaturi pentru un bronz sănătos, lasă un comentariu în care să ne spui cum ai tu grija de pielea ta, iar Dana va oferi celui mai inspirat cititor o cremă de lux cu caviar şi factor SPF 50!
Câştigă o cremă de lux cu caviar şi factor SPF 50
Zile libere, vacanţă, soare, aer liber…o desfătare totala! Dar, atenţie, dragii mei! Relaxare, nimic de zis, dar aveţi grijă de sănătatea pielii voastre! Nu faceţi compromisuri în favoarea unui fals şi trecător aspect de frumuseţe!
Poate că mulţi dintre voi stiţi că ultravioletele pot avea anumite efecte negative. Însă ştiţi cu adevărat care sunt acesta? Cunoasteţi cum trebuie aplicată corect crema de protecţie? Stiţi cum trebuie aleasă acesta?

Ce sunt UVA şi UVB?
Lumina solară emite mai multe tipuri de ultravilotele, însă cele care ajung pe pământ sunt UVA şi UVA, ambele dăunătoare pentru piele.

Razele de tip A trec prin sticla unui geam şi prin stratul de nori şi pătrund până în dermul profund, afectând sistemul imunitar al pielii, provocând dezvoltarea şi răspândirea celulelor canceroase. Razele de tip UVB nu trec prin geam, sunt filtrate doar 20% de nori şi provoacă arsurile solare, efectele lor fiind simţite imediat (înroşirea pielii). S-a considerat mult timp că razele UVB sunt mai nocive prin simplul fapt că provocau arsurile de piele. Din acest motiv, solarul, pentru că emite UVA, ar fi fost mai sănătos! Total fals!
Dr. Dana Miricioiu: Sfaturi pentru un bronz sănătos! Află cum căştigi o cremă de lux cu caviar şi SPF 50+!

UVA şi UVB produc distrugerea imunităţii pielii!

Ştiaţi că expunerea repetată şi fără protecţie faţă de ultraviolete este memorată de către organism? Prin cumularea în timp a efectelor pe care acestea le produc la nivelul pielii, apar la un moment dat şi daunele:
– destrămarea şi ruperea fibrelor de colagen şi a celor elastice, provocând creşterea laxităţii tegumentare. Expunerea repetata la soare este cauza principală a îmbătrânirii rapide şi premature.
– deshidratarea pielii, care, în timp se ridează prematur!
– pigmentarea exagerată prin stimularea melanocitelor să producă mai mult pigment, ducând la formarea pistruilor şi a altor pete pigmentare.
– apariţia şi accentuarea cuperozei şi a vaselor dilatate de la nivelul picioarelor
– mai grav este faptul că ultravioletele deterioreaza AND-ul celular, provocând diferite forme de cancer de piele.
Aşadar, UV A şi B nu prea pot fi filtrate nici de către nori, nici de îmbrăcăminte. Singurul care poate opri pătrunderea lor în piele este factorul de protecţie conţinut în anumite produse cosmetice.
CITEŞTE CONTINUAREA PE BLOGUL DANEI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter