Vezi cum poti să scapi de vergeturi, cicatrici şi riduri profunde!

De Unica.ro, pe

Sistemul utilizează o nouă şi inovativă tehnologie – Radiofrecvenţa Fracţionată–aceasta este o combinaţie între două tehnologii deja consacrate pe piaţa medical-estetică şi anume: Radiofrecvenţa şi Laserul fracţionat care şi-au dovedit de-a lungul timpul eficienţa şi rezultate foarte bune în tratarea problemelor estetice.
Avantajele acestei tehnologii sunt: realizarea tratamentelor indiferent de anotimp sau culoarea pielii şi o perioadă de recuperare mult mai mică decât a celorlalte tehnologii asemănătoare.
Unic în felul său, sistemul eMatrix performează tratamente de la non-ablativela ablative de întinerire şi regenerare a pielii în funcţie de programul selectat.
Tratamentul performat cu sistemul eMatrix are rezultate vizibile ducând la îmbunătăţirea stării ţesutului încă de la prima şedinţă de tratament şi reducând considerabil: vergeturile, ridurile profunde, cicatricile de acneeşi alte imprefecţiuni ale pielii.

Sistemul are design elegant, inovativ şi funcţii uşor de utilizat pentru medici. Cu ajutorul unei interfeţe intuitive cu ecran tactil de 15 inchi, medicii pot selecta cu uşurinţă parametrii de tratament adecvaţi pentru o gamă largă de tipuri de piele şi aplicaţii.

„Tehnologia eMatrix produce o combinaţie unică cu efect de reîntinerire a pielii, reducerea ridurilor, tratarea vergeturilor, strângerea pielii şi chiar de lifting, cu un timp de recuperare mai mic în comparaţie cu tratamentele tradiţionale de reîntinerire a pielii. Acum sunt încântat că am soluţia în tratarea vergeturilor. Pentru mine ca medic era o mare problemă să nu pot oferi clienţilor tratamente eficiente care să le rezolve problemele estetice. O dată cu lansarea eMatrix şi eu, şi pacienţii mei suntem încântaţi de rezultatele rapide oferite de acest sistem”
, a declarat Dr. Florin Juravle – chirurg plastician.

„Daca vergeturile sunt proaspete, au mai putin de un an de la aparitie, in 2-3 sedinte pot fi imbunatatie foarte mult, dimensiunele lor se reduc, iar culoarea lorse va apropia de culoarea pielii, rezultatul se mentine foarte mult in timp, necesita un tratament de intretinere undeva la 2 ani> Pentru vergeturile mai vechi se necesita 3-4 sedinte, ameliorarea este spectaculoasa si se mentine foarte mult in timp.” adauga Dr. Juravle.

eMatrix este o evoluţie incitantă în tehnologia procedurilor estetice care îi ajută pe medici să trateze mai mulţi pacienţi ne mai fiind condiţionaţi de culoarea pielii sau anotimp, eMatrix este prima tehnologie de Radiofrecvenţă Fracţionată din lume care a primit aprobarea FDA şi Marca CE.

Caracteristici eMatrix:

• Aplicator ergonomic uşor de manevrat
• Tratamente rapide: de obicei 10-20 minute, funcţie de zona tratată
• Perioada de recuperare minimă, astfel încât pacienţii pot relua rapid activităţile zilnice
• Protocol de tratament scurt: 3-4 şedinţe pe durata a 4-6 săptămâni
• Tratamente performate în condiţii de siguranţă pentru toate tipurile de piele
• Greutate redusă, design compact şi portabil, uşor de utilizat sau de transport între locaţii.
• Caracteristica Select Pulse ce adaugă versatilitate sistemului eMatrix, incluzând trei programe sublative 
• Tratament personalizat pentru o serie de afecţiuni ale pielii, prin reglarea adâncimii şi a intensităţii încălzirii dermice.
• Feedback inteligent – oferă în timp real informaţii cu privire la măsurarea şi livrarea energiei în ţesut.

„Cum intervenţiile chirurgicale de calitate sunt în afara posibilităţilor financiare ale multor consumatori, medicii noştri raportează că pacienţii apelează din ce în ce mai des la proceduri chirurgicale mai puţin costisitoare, alternative minim invazive. eMatrix este un element în plus accesibil pentru orice cabinet în timpul acestei perioade economice dificile care oferă pacienţilor rezultate similare intervenţiilor chirurgicale la un preţ mai mic”, a afirmat Martin Minkov reprezentantul firmei importatoare, Beauty Med.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter