Cum să-ţi faci un scrub natural pentru faţă. Reţeta Elenei Gheorghe

De Geo Berciu, pe Ultimul update Luni, 09 noiembrie 2015, 16:13

Chiar dacă îşi permite cel mai scumpe creme de faţă sau vizite regulate la saloane de lux, Elena Gheorghe este adepta metodelor naturale de îngrijire a tenului.

Cântăreaţa Elena Gheorghe are un ten impecabil, iar îngrijirea lui se bazează pe produse naturiste şi pe măşti pe care şi le face singură acasă. Secretul apariţiilor ei strălucitoare stă într-un scrub rapid, la care apelează înainte de evenimentele speciale.
Cum să-ţi faci un scrub natural pentru faţă. Reţeta Elenei Gheorghe

„Înaintea unui eveniment, aplic un scrub special: demachiant amestecat cu o lingură rasă de sare. Sarea deschide porii şi curăţă tenul în profunzime, iar machiajul se aplică mult mai bine. Ca tonic, folosesc apoi apa de trandafiri, iar pentru hidratare ulei de argan. Toate aceste produse se găsesc la plafar”, a povestit Elena Gheorghe.
Cum să-ţi faci un scrub natural pentru faţă. Reţeta Elenei Gheorghe

De asemenea, frumoasa artista a mai dezvăluit câteva trucuri pe care ea le foloseşte pentru îngrijirea tenului: „mă spăl cu apă minerală pe faţă şi, înainte de machiaj, pulverizez apă termală. Folosesc creme pentru ten sensibil şi cu alge marine”.
(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter