Coada ponytail, o coafură potrivită pentru orice ocazie

De Diana Sorescu, pe

Coada ponytail nu e bună doar atunci când mergi la aerobic sau te pregăteşti să trebăluieşti prin casă! Iată cum poţi să îţi prinzi părul simplu, dar stilat.

Coada ponytail, atât de chic!

Ai putea spune că ponytail e o modalitate mult prea banală de a-ţi aranja părul. Ei bine, află că nu e aşa! Stilul ponytail este extrem de versatil, nu doar sporty! Divele de la Hollywood poartă deseori părul strâns în acest fel, chiar pe covorul roşu.

Într-un prim stadiu, gândeşte-te care este locul ce te complimentează: coadă prinsă puţin mai sus de ceafă, la mijloc sau chiar în creştetul capului? Apoi hotărăşte-te dacă vrei o coadă buclată sau dreaptă, dacă o vrei prinsă perfect, fără fire rebele sau cu un aspect uşor neglijent.

Dacă mergi pe varianta unei cozi vălurite, fie îţi buclezi părul de la început, iar apoi o coadă lejeră aşa cum a făcut Kate Bekinsdale, fie ai părul drept, strângi coada, iar vârfurile le ondulezi elegant aidoma superbei Eva Longoria.

Extrem de fresh este şi stilul simpaticei Jennifer Aniston. O coadă ponytail simplă şi breton lung, pe o parte, o coafură demnă de rochia sexy, cu spatele gol, pe care Jen o poartă.

Ne place mult şi look-ul abordat de Kim Kardashian, o coadă lungă, dreaptă, prinsă perfect, înfăşurată pe elastic cu o şuviţă lată, pentru eleganţă.

Ţie ce tip de ponytail îţi place?

Coada ponytail, o coafură potrivită pentru orice ocazie

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter