Jordan James Parke, bărbatul obsedat să semene cu Kim Kardashian. Cum arată acum „Regele buzelor”, după zeci de intervenții estetice

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 14:46

Jordan James Parke este un tânăr în vârstă de 27 de ani care ar face orice pentru a semăna cât mai mult cu idolul lui, Kim Kardashian. Bărbatul deja a suferit câteva intervenții chirurgicale, iar acum a revenit în cabinetul medicului estetician pentru îmbunătățiri.

Tânărul din Marea Britanie a fost supranumit „Regele Buzelor”, după ce și-a mărit buzele, iar acum vrea să facă o liposucție și o a patra operație la nas.

Jordan James Parke vrea să arate ca Kim Kardashian. A cheltuit 170.000 dolari pe intervenții estetice

Jordan James Parke este unul din cei mai înrăiți fani ai vedetei americane de televiziune Kim Kardashian. Și nu se dă în lătură de la nimic pentru a arăta ca aceasta.

Bărbatul a cheltuit până acum peste 170.000 de dolari pe intervențiile estetice și a devenit faimos în anul 2015, când a apărut în emisiunea „Botched”. Atunci, britanicul a avut probleme cu operația la buze, un lichid scurgându-i-se din buze.

Acum, Jordan a participat din nou la celebrul show de televiziune, întrucât își dorește să facă alte două operații: una la nivelul nasului și o liposucție.

Medicii Paul Nassif și Terry Dubrow au rămas uimiți când l-au revăzut pe fanul lui Kim Kardashian. AU refuzat, însă, să îl opereze.

„Fața ta arată complet diferit”, a afirmat dr Nassif, potrivit Daily Mail.

„Am fost odată un dezastru al buzelor, dar acum sunt cunoscut în Anglia ca Regele Buzelor”, a precizat bărbatul.

Deși a renunțat la mărirea buzelor, tânărul apelează la alte proceduri cosmetice, inclusiv operații la nivelul nasului, implant în bărbaie și câteva rânduri de liposucție.

„Chirurgia plastică este precum sexul. Odată ce ai făcut, trebuie să o faci iar și iar”, a precizat fanul lui Kim Kardashian.

„Sper că ei vor reuși să mă ajute cu nasul meu, să îmi facă nasul puțin mai mic și să mă ajute să pot respira mai bine”, a afirmat Jordan James Parke, care mărturisește că este posibil ca cele patru operații la nas să aibă o legătură cu probleme lui cu respirația.

„Mai vreau liposucție pentru a-mi rezolva problemele”, le-a spus britanicul medicilor, făcând referire la consecințele unei liposucții care i-a lăsat abdomenul într-o formă mai rea decât era înainte.

Citește și: O femeie din Australia a stabilit un nou record mondial, după ce a alergat 150 de maratoane în 150 de zile

Citește și: Momente extravagante la „Chefi la cuțite”. Jessica Alves, „Păpușa umană Ken”, în vizită la Chefi, iar Iulia Albu gătește un preparat uluitor

În pofida entuziasmului lui Jordan James Parke, medicii au refuzat să îl opereze și l-au sfîtuit să rneunțe la operațiile estetice.

Dr Nassif i-a explicat că pentru a-i îmbunătăți respirația, ar trebui să îi mărească nasul, nu să îl micșoreze, așa cum dorește Jordan.

„Operația ar implica luarea unei părți din coastă și introducerea ei în nas, pentru a-l deschide, ceea ce ți-ar face nasul mai gras”, a zis medicul, lucuru care nu a fost deloc pe placul bărbatului.

În anul 2016, înainte de a treia operație la nas, Jordan James Parke a apărut la o emisiune televizată, unde a dezvăluit că a cheltuit peste 170.000 de dolari pe 50 de proceduri cosmetice, în decursul a șase ani.

De ce a decis bărbatul să apeleze la operații estetice: „Nu mă urăsc”

Tânărul a povestit că obsesia lui a început pe când avea doar 19 ani.

„De mic copil am fost obsedat de operațiile estetice pentru a arăta ca o vedetă”, a dezvăluit britanicul.

Însă, în ciuda faptului că este obsedad de Kim Kardashian, Jordan spune că niciodată nu a încercat să arate ca ea.

Citește și: O româncă din Bacău a croit ținute pentru Regina Elisabeta a II-a. „Experiența a fost nemaipomenită”

Citește și: Aydin Mod are 19 ani și a cheltuit peste 5.000 de dolari pentru a deveni o „Barbie atipică”. Cum arată acum

„Oamenii strigă la mine pe stradă: Uite-o pe Kim Kardashian. Dar dacă aș fi plătit pentru a arăta ca ea, mi-aș lua banii înapoi”, a mai spus bărbatul.

„Nu m-am urât niciodată. Nu m-am uitgat niciodată în oglindă și să mă gândesc că mă urăsc. Este un hobby pentru mine”, a explicat Jordan.

„Buzele m-au schimbat ca persoană și aș fi normal și plictisitor fără ele”, a mai spus fanul lui Kim Kardashian.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu „Regele Buzelor” din Marea Britanie

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter