Courteney Cox a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Mesajul emoționant transmis de Jennifer Aniston

De Oana Savin, pe

Courteney Cox a intrat în rândul vedetelor care dețin o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame. Actrița a fost susținută de colegele ei din serialul „Friends”, Lisa Kudrow și Jennifer Aniston.

După primirea stelei, Cox a afirmat că Aniston și Kudrow sunt „familia mea”.

Courteney Cox a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Courteney Cox a devenit celebră odată cu apariției serialului de comedie „Friends” care a cunoscut un succes răsunător în întreaga lume. Acum, actrița în vârstă de 58 de ani se mândrește cu faptul că fostele ei colege îi sunt, în continuare, cele mai bune prietene.

Jennifer Aniston și Lisa Kudrow i-au fost alături lui Courteney în momentul în care actrița a fost onorată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame și au ținut câte un discurs în onoarea prietenei lor.

„Sunt prietene minunate și sunt familia mea, așadar m-am simțit confortabil. Sunt susorile mele”, a declarat Courteney Cox pentru People, după ce a auzit discursurile lui Aniston și Kudrow.

În timpul propriului ei discurs, Cox le-a mulțumit colegelor ei pentru susținerea pe care i-au arătat-o de-a lungul anilor.

„Vă iubesc atât de mult și este atât de drăguț că ați venit și m-ați susținut, așa cum o faceți atât de des în privat”, a afirmat Courteney Cox.

Citește și: David Schwimmer, prima declarație după ce s-a speculat că ar forma un cuplu cu Jennifer Aniston

Citește și: Şoc: Courteney Cox şi David Arquette divorţează

Citește și: Matthew Perry şi Courteney Cox au fost colegi în serialul „Friends”, iar acum s-a aflat că sunt rude

Citește și: De care coleg din serialul „Friends” a fost Jennifer Aniston îndrăgostită

Jennifer Aniston, mesaj emoționant pentru fosta ei colegă din „Friends”

Jennifer Aniston și Lisa Kudrow au ținut un discurs comun în care i-au adus un tribut prietenei lor.

„Suntem foarte onorate să fim aici astăzi pentru tine ca foste colege, prietene și familia ta, surorile tale. Și asta s-a întâmplat pentru că ne știm de foarte mult timp”, a afirmat Jennifer Aniston.

„Așa este de când ne-am cunoscut, în urmă cu 30 de ani”, a completat Kudrow, în timp ce Aniston a glumit: „Nu, nu în urmă cu 30 de ani. Este o greșeală”.

„Să fii prieten cu Courteney înseamnă să fii familia lui Courteney. Este responsabilă pentru asta. Încă din momentul în care ne-am cunoscut, a fost imediat caldă, iubitoare, interesată să știe totul despre tine”, a povestit Jennifer Aniston.

De asemenea, Lisa Kudrow și-a amintit cum Courteney Cox obișnuia să încurajeze echipa serialului „Friends” să „aibă grijă unul de celălalt”.

„Trebuie să avem grijă – iar ea a instalat asta în noi toți, în ADN-ul nostru, să se susținem și să ne iubim reciproc”, a completat Aniston.

Cele două și-au încheiat discursul cu un mesaj pentru prietena lor.

„Courteney, vream doar să îți spunem că suntem foarte foarte mândre că te cunoaștem. Ești definiția unei ființe umane frumoase, talentate, bună și decentă. Și îți mulțumim că ne îmbogățești viețile”, a precizat Lisa Kudrow.

Și ca fani, vrem să îți mulțumim că ne faci să râdem. Văzându-te pe ecran, dar și în viața de zi cu zi, ești una dintre cele mai amuzante persoane de pe planetă. Nimic nu mă face mai fericită decât o glumă de-a lui Courteney. Îți mulțumesc că ne îmbogățești viețile cu munca ta. Suntem foarte mândre de tine, te iubim”, a încheiat Jennifer Aniston.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Courteney Cox

Sursă foto: Shutterstock, captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter